Lapin Yrittäjät
Kuva: CANVA PRO
  • Etäkoulutus

Hakukoneoptimoinnin alkeet

Verkossa
  • Lapin Yrittäjät

Miten parannat yrityksesi löydettävyyttä hakukoneissa?

Jos yritykselläsi on verkkosivut, on hyvä ymmärtää hakukoneoptimointia, josta käytetään myös termiä SEO (Search Engine Optimization). Kun teet hakukoneoptimointia, parannat yrityksen verkkosivujen löydettävyyttä eri hakukoneissa, kuten Googlessa.

Hakukoneoptimoinnin alkeet on keskusteleva ja matalan kynnyksen digivalmennus, joka toteutetaan etäkoulutuksena Teamsissa. Käymme puolessa tunnissa läpi hakukoneoptimoinnin perusteita ja yrittäjien esimerkkejä. Etäkoulutus on maksuton eikä osallistuminen vaadi Yrittäjien jäsenyyttä.

Koulutus on osa Lapin Yrittäjien Digivalmennusten sarjaa. Digivalmennuksissa tuotetaan matalan kynnyksen digikoulutusta erityisesti niille yrittäjille, jotka kokevat tarvitsevansa apua tai aloittelevat digitaalisten työkalujen käyttöä. Tilaisuudet ovat keskustelevia, ja neuvojen kysyminen on toivottavaa.

Tervetuloa kehittämään liiketoimintaasi!

#digivalmennus

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Etäkoulutusta ei tallenneta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Lisätietoja

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä lappi@yrittajat.fi.