Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Valmennus

Hallitus vai ei – ammattimaisen hallitustyön lisäarvo & ulkopuoliset hallituksen jäsenet

Joensuu
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Keskiviikkona 18.5.2022 klo 8.30 – 9.30, Cafe Taika, Alasintie 1A, 80130 Joensuu

Ilmoittautuminen tästä >>

“Just tätä olin itsekin miettinyt…”-aamiaistilaisuuksia pienyrittäjille 

Hallitus vai ei – mitä lisäarvoa ammattimainen hallitustyö tuo mikroyritykselle ja milloin kannattaa harkita ulkopuolisia jäseniä? Mikro- ja yksinyrittäjät, tulkaahan aamiaiselle oppimaan, juttelemaan ja verkostoitumaan! 

Rookie Communications Oy, Pohjois-Karjalan Kauppakamari ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestävät yhdessä aamiaistilaisuuksien sarjan, jossa puidaan pienessä porukassa ja rennolla meiningillä mikroyritysten (max. 10 henkeä) pärjäämiseen ja arkeen vaikuttavia asioita. 

Asiantuntijana on mukana yrittäjä Harri Karttunen, joka on 30-vuotisen yrittäjätaipaaleensa aikana ollut nostamassa lukuisia yrityksiä maineeseen ja mammonaan. Harri on tälläkin hetkellä mukana useissa eri yrityksissä.Harri alustaa tilaisuudessa yhden valikoidun teeman, minkä jälkeen sana on vapaa. Keskustelua isännöi Rookien yrittäjä Arttu Käyhkö

Porukka pidetään pienenä, sillä tarkoitus on, että jokainen pystyy saamaan vastauksen juuri itseään ja omaa yritystään askarruttaviin kysymyksiin. Tilaisuus on maksuton ja mukaan pääsee 20 nopeinta.

Ilmoittaudu tästä mukaan