Espoon Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Hallitustyö pk-yrityksen kasvun ja kehittämisen apuna

Espoo
  • Espoon Yrittäjät

Miksi pk-yrityksen kannattaa panostaa hallitustyön kehittämiseen? Minkälaisissa tilanteissa ulkopuolisesta hallitusjäsenestä on hyötyä?

Ammattimainen hallitus on johdon paras sparraaja. Se tuo yhteisen maalin, yrityksen menestyksen, tavoitteluun tietonsa, taitonsa ja verkostonsa.

Tervetuloa kuulemaan hallituksen ammattimaistamisesta ja hallitustyön hyvistä käytännöistä sekä keskustelemaan miten johto voi ottaa kaiken hyödyn irti yrityksen hallituksesta niin, että johdon ja hallituksen yhteistyö toimii parhaalla tavalla menestyksen kirittäjänä.

Aika: keskiviikko 1.6.2022 klo 9–11

Paikka: Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 Espoo

Hinta: Tilaisuus on maksuton. Tarjolla aamukahvi ja sämpylä.

Ilmoittautumiset 31.5. klo 18 mennessä.

PUHUJIEN ESITTELYT

Hallituksen lisäarvoa pk-yritykselle sekä johdon ja hallituksen yhteistyötä avaavat Hallituspartnerit – BP – Helsinki partnerit Katri Sipilä ja Juha Blomster.

CEO Marja Peltola, Brandkind ja HP-BPH partneri Sirpa Manner kertovat hallituksen ammattimaistamisprosessista ja riippumattoman hallitusjäsenen hyödyntämisestä.

Katri Sipilä

on hallitustyön ammattilainen, juristi, konsulttiyrittäjä ja valmentaja, joka sparraa yrityksiä ja johtajia kasvussa ja kehityksessä.

Hän toimii myös valtakunnallisesti kouluttajana mm. kauppakamarien HHJ— ja yritysvastuukursseilla. Katrin tavoitteena on auttaa omistajia, hallituksia ja johtoa kirkastamaan tavoitteensa, tunnistamaan vahvuutensa ja kehityskohteensa ja menestymään vastuullisesti.  Katrin luottamustehtäviin kuuluvat mm. Hallituspartnerit BP Helsingin ja Espoon ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien hallitukset sekä STL:n Design From Finland -toimikunta.


Juha Blomster (KTM)

on erittäin kokenut liikkeenjohtaja ja kehittäjä. Hänellä on pitkä tausta liikkeenjohtajana ja hallitusammattilaisena startupeista pörssiyhtiöihin.

Hän on media-, verkkokauppa- ja digiosaaja nimenomaan strategisesta näkökulmasta, myöskään vähittäiskauppa ei ole hänelle vierasta. Juhan erikoisalaa ovat strategia- ja muutosprojektit, johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyn kehittäminen sekä johdon coaching. Juhan vahvuutena on ihan oikea osaaminen ja kokemus muutosjohtamisesta digitalisoituvassa yritysympäristössä. Juha on toiminut myös Aalto-yliopistossa Executive in Residence tehtävässä ja luennoinut mm. AaltoEE:ssä.


Marja Peltola

on Brandkindin pääomistaja ja toimitusjohtaja, tuore yrittäjä viiden vuoden ajalta.

Brandkind on B2B:n keskittynyt 15 hengen helsinkiläinen markkinointitoimisto, jonka tavoitteena on tukea asiakkaidensa kasvua ja menestystä ja samalla kasvattaa myös omasta yrityksestä tukevasti omillaan seisova luotettava ja arvostettu kumppani. Marjan tavoitteena on kehittää yritystään ja omaa osaamistaan yrityksen johtajana ammattimaisen hallitustyöskentelyn avulla ja näin varmistaa yrityksen kilpailukyky ja menestys myös tulevina vuosina ja siinä vaiheessa, kun yritys on aika siirtää seuraavalle sukupolvelle.


Sirpa Manner

on kokenut toimitusjohtaja, hallitustyön ammattilainen ja liikkeenjohdon konsultti.

Hän on tuloksekkaasti auttanut yrityksiä erityisesti kasvun, kansainvälisyyden, digitaalisen liiketoiminnan ja kannattavuuden haasteissa. Sirpan intohimo on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään.

Tilaisuuden järjestävät Espoon Yrittäjät ja Hallituspartnerit Helsinki – Board Professionals Finland ry

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Tekniikantie 12, 02150,
  • Espoo