Hangon Yrittäjät - Hangö Företagare

Hangon Yrittäjien Somekoulutus 25.4. ja 2.5. Metan ilmaistyökalut ja mainostenhallintatyökalu

Hanko
  • Hangon Yrittäjät - Hangö Företagare

Kaksiosainen somekoulutus (suomeksi): ti 25.4. klo 18-20 etäkoulutus Metan ilmaistyökalut: Facebook & Instagram yrityskäytössä. Ti 2.5. livekoulutus Hangossa klo 17.30-20.30 Metan mainostenhallintatyökalu ja kohdennettu mainonta, Hotelli Regatta.

Facebookin ja Instagramin avulla tavoitat suuren määrän suomalaisia käyttäjiä ostopolun eri vaiheissa! Tule oppimaan, kuinka hallinnoit tilejä tehokkaasti ja saat viestisi oikean yleisön eteen. Koulutuksissa keskitymme sekä ihanneasiakkaiden tavoittamiseen että kanavien teknisten ominaisuuksien hyödyntämiseen. 

ILMOITTAUTUMISET viim. 18.4.: hangon@yrittajat.fi

Kouluttajana somestrategi, digisisällöntuottaja ja somekouluttaja Sanya Saarinen, joka on erikoistunut pienyrittäjien markkinoinnin tehostamiseen ja toiminut aktiivisesti somekanavissa ja #Someleontti-yrittäjänä jo pitkään.

25.4.2023 klo 18-20 Somesoppa®-Metan ilmaistyökalut:
Facebook & Instagram yrityskäytössä (etäkoulutus)
: Opit somekanavien peruskäyttöä ja sisältöjen ajastamista tietokoneella. Tämä säästää aikaa huomattavasti kun saat sisällöt ajastettua yhdeltä istumalta molempiin kanaviin!

2.5.2023 klo 17.30-20.30 Metan mainostenhallintatyökalu ja kohdennettu mainonta (Hanko, Regatta Spa hotel) Nosta sisältösi oikean yleisön eteen oikeaan aikaan! Koulutuksessa perehdymme maksullisen mainonnan työkaluihin eli mainostyökalun käyttöön, mainonnan kohdentamiseen ja kampanjoiden tekemiseen. 

Hinta
Maksuton
Paikka
  • Hanko