golf-kilpailu Helsingin Yrittäjät

Helsingin Yrittäjien golfkilpailu Talissa

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät
  • Länsi-Helsingin Yrittäjät

Helsingin Yrittäjien golfmestaruus ratkotaan maanantaina 6.6.2022 Talin puistokentällä. Mukaan kilpailemaan ovat tervetulleita kaikki golfia harrastavat tai golfista kiinnostuneet.

Kilpailu pelataan Talin puistokentällä. Lähdöt ovat klo 13 alkaen. Lähtöaika ilmoitetaan viimeistään edellisenä päivänä. Kisa pelataan 2/3 osa tasoituksin. Korkein kilpailutasoitus on 36. Kilpailussa on sarjat miehille ja naisille, myös pisin draivi ja lähimmäksi lippua sekä paras scratch palkitaan. 

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailu klubilla. Ruokailun yhteydessä jaetaan palkinnot. Kilpailuun osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen, joka päättyy 25.5. Osallistumismaksu 60 euroa maksetaan caddie masterille kilpailupäivänä ennen omaa lähtöä. Tulethan ajoissa paikalle!

Lisätiedustelut kilpailun johtajalta:
Anne Wuokko
p. 040 530 2589, anne.wuokko@wipall.com
Länsi-Helsingin Yrittäjät ry 

Peruutus & No show -maksu: Jos et pääse paikalle, niin peruutathan ilmoittautumislinkin kautta viimeistään 25.5.2022. Vahvistamme kisapaikat ja tarjoilun Taliin ilmoittautuneiden määrän mukaan. Veloitamme täyden maksun 60 euroa niiltä, jotka eivät saavu paikalle eivätkä ole peruuttaneet tuloaan peruutusaikaan mennessä. Koronaohjeistus otetaan huomioon, eli älä osallistu sairaana ja muista ilmoittaa siitä.

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsinki ry.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
60 euroa
Paikka
Purotie 8, 00380 Helsinki ,
  • Helsinki