Helsingin Yrittäjät - Länsi-Helsinki
  • Tapahtuma

Yrittäjien golfkisat Talissa

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Etelä-Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Keski-Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Tule mukaan kilpailemaan helsinkiläisten yrittäjien golfmestaruudesta Taliin! Kilpailijat ilmoittautuvat caddiemasterille klo 12 ja lähdöt alkavat klo 13, 8min välein, enintään 40 osallistujaa. Kilpailussa korkein pelitasoitus on 36. Kisan jälkeen noin klo 18 alkaa yhteinen, kisamaksuun sisältyvä ruokailu ja palkintojen jako Talin Kartanon ravintolassa. Ruokailuun osallistuvat myös aloittelijaryhmän golfiin tutustujat.

Yrittäjien jäsenillä on nyt ainutlaatuisen edullinen mahdollisuus osallistua kilpailuun, sillä kilpailijoiden hinta 58 euroa sisältää green feen, maittavan buffetruokailun ja mukavaa yhdessäoloa muiden yrittäjien seurassa. Ilmoittautuminen on sitova ja pelipaikka vahvistettu, kun ilmoittautumismaksu on suoritettu yhdistyksen tilille, kuitenkin viimeistään pe 2.8.2024:

Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsinki
FI08 1369 3000 1181 48

Lähetämme osallistujille vielä tarkempaa infoa elokuun alussa.

Mikäli olet estynyt saapumasta, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi 2.8.2024 mennessä, jolloin palautamme osallistumismaksusi. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.

Vasta-alkajille järjestämme mahdollisuuden tutustua swingien ja puttien maailmaan klo 16–18. Tähän ryhmään voit ilmoittautua hintaan 20 euroa/osallistuja tästä linkistä.

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät – Länsi-Helsinki.

Molempien ryhmien osallistujamäärät on rajattu, joten nyt kannattaa ilmoittautua pikaisesti ja varata paikkasi kesän kuumimpaan golfpäivään!

Lisätietoja

Kirsi Sharma_kuva Niina Stolt

Kirsi Sharma

Puheenjohtaja, Länsi-Helsingin Yrittäjät
Oy Resha Ltd
Ilmoittaudu tästä mukaan