Helsingin Yrittäjät
Kuvateksti 4
  • Nuoret yrittäjät

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien päätöskokous

Verkossa
  • Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien päätöskokoukseen!
Vuosikokouksessa luodaan katsaus HYNY-verkoston menneeseen vuoteen ja valmistaudutaan tulevaan vuoteen uuden hallituksen valinnalla. Vuosikokouksessa äänestämisoikeus on alle 36-vuotiailla Helsingin Yrittäjien jäsenillä, jotka ovat ilmoittautuneet kokoukseen viimeistään 11.12.2023. Kaikilta kokoukseen osallistuvilta vaaditaan ilmoittautuminen viimeistään 11.12.2023.

Kokous järjestetään 13.12.2023 kello 16.00 alkaen Teams-kokouksena. Linkin kokoukseen saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä. Kokouksen esityslista toimitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Oletko kiinnostunut tulemaan yhdeksi hynyn hallituslaiseksi vuoden 2024 hallitukseen? Kysele rohkeasti lisätietoja nykyiseltä puheenjohtajalta Kiia Riuttulalta kiia.riuttula(@)viralmedia.fi / 0400 567 352 tai Helsingin Yrittäjien toimistolta Nina Salminen nina.salminen(@)yrittajat.fi / 050 4911 936.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen päivää ennen tilaisuutta. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.