• Etäkoulutus

Henkilöstä asiantuntijabrändiksi

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Oman asiantuntijabrändin kehittäminen uudelle tasolle voi olla askel täysin uudenlaiselle menestykselle myyjänä, johtajana tai organisaation asiantuntijana. Vahva henkilöbrändi voi mahdollistaa sen, että on kysytyin henkilö auttamaan asiakkaiden ongelmissa, kutsutaan puhumaan omasta aihepiiristään tai saadaan kirjadiilejä.
Jotta pääset verkostosi ”top of mind:iin”, on oltava läsnä somessa sekä aktiivinen osallistuja sekä keskustelun herättäjä. Jakaa pyyteettömästi omaa osaamistaan, osallistua keskusteluihin, ottaa kantaa ja aloittaa dialogeja oman asiantuntijuuden ympäriltä.

Hyvä asiantuntijabrändi on johdonmukainen, massasta erottuva, persoonallinen ja osaa vaikuttaa sekä vakuuttaa viestillään. Näin onnistutaan rakentamaan tunnettuutta ja saavutetaan haluttu paikka kohderyhmän mielessä.

Tämä käytännönläheinen asiantuntijabrändäyksen koulutus sopii kaikille, jotka haluavat olla oman alansa tunnettuja asiantuntijoita, kuten myyjille, markkinoijille, asiantuntijoille ja johtajille.

Koulutuksen jälkeen:

  • ymmärrät, mikä asiantuntijabrändäys on ja miksi se on sinullekin tärkeää
  • tiedät, millä keinoilla voit kasvattaa omaa tunnettuuttasi
  • opit viestimään vetovoimaisesti ja rakentamaan luottamusta alasi parhaana
  • tiedät, miten aloitat oman brändisi kirkastamisen ja kasvattamisen
  • osaat ottaa somen haltuun ja tehdä suunnitelmaa, jotta sisällöntuotantosi helpottuu

Kouluttajana founder & CEO Oona Kankkunen, Network & Growth
Oona Kankkunen yrittäjä, joka on rakentanut omaa kasvua vasta puolivuotta sosiaalisten kanavien kautta, tehnyt parhaillaan 16 000 € / kk liikevaihtoa ja palkannut jo ensimmäisen työntekijänsä. Hän valmentaa ja puhuu intohimoisesti modernin myynnin (social selling), verkostoitumisen ja henkilöbrändäyksen puolesta ja jakaa oppejaan nyt eteenpäin. Oona on Network & Growth yrityksen perustaja ja kasvuvalmentaja. Hänet tunnetaan suosittuna LinkedIn vaikuttajana ja kouluttaja sekä verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki perustajana.

Varaa paikkasi viimeistään 23.5.2022.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Jäsenille 85 € + alv 24 % / hlö, ei-jäsenille 170 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi