Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Muiden tapahtumat

Huippufoorumi kansainvälisten osaajien rekrytointiin

  • Hämeen Yrittäjät

Suomen työmarkkinoilla on huutava tarve osaavasta työvoimasta. Osaajapulaa tullaan taklaamaan myös maan uuden hallituksen avulla, joka lupaa panostuksia kansainväliseen rekrytointiin, ja siten vahvistetaan edellytyksiä myös talouden kasvuun. Nyt jos koskaan kannattaa tulla hakemaan vinkit ja neuvot kansainvälisen osaajan rekrytointiin!

Nostetaan Kanta-Hämeen elinvoima vahvaan kasvuun kansainvälisillä osaajilla!

Hämeen liitto, TE-toimiston EURES-palvelut ja Hämeen Yrittäjät järjestävät huippufoorumin Hämeenlinnassa Biorex Primessa 5.10.2023. Maksuton foorumi on suunnattu kaikille kantahämäläisille työnantajille, kansainvälisistä rekrytoinneista vastaaville sekä yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille, jotka vielä miettivät kansainvälisen osaajan rekrytointia mahdollisuutena.

Ilmoittautuminen avataan elokuussa.

Ainutlaatuisessa tapahtumassa on luvassa kohtaamisia, kokemuksia ja osaamista sekä käytännön vinkkejä rekrytointiin ja kaikkeen siihen liittyvään. Foorumi tarjoaa tilaisuuden oppia, verkostoitua ja jakaa parhaita käytäntöjä.

Ohjelmassa kuullaan mm. käytännön esimerkkejä rekrytoinneista eri aloilta, jaetaan tietoa EURES- ja muista maahanmuuttoon liittyvistä palveluista ja lisäksi kuullaan kansainvälisen osaajan tarina hänen itsensä kertomana. Rekryklinikalla on mahdollisuus keskustella kansainväliseen rekrytointiin liittyvistä kysymyksistä muun muassa viranomaistahojen kuten maahanmuuttoviraston asiantuntijoiden kanssa. Tutustu päivän tarjontaan alempaa.

Tule tapaamaan toisia työnantajia, viranomaisia ja julkisen sektorin edustajia, laajenna verkostoasi ja solmi yhteistyökumppanuuksia kansainvälisen rekrytoinnin alalla.

Tutustu ohjelmaan >>>

Maksuton
Verkatehdas, Paasikiventie 2, Hämeenlinna