Hyvinkään Yrittäjät

Hyvinkään yrittäjien Y-juhla

  • Hyvinkään Yrittäjät

Tervetuloa Hyvinkään Yrittäjien Vuoden Yrittäjä 2023  -juhlaan 

Tänä vuonna juhlimme yrittäjyyttä ja onnistumisia Hotel Sveitsissä lauantaina 11.11. klo 18.00 – 00.00 (ovet aukeavat klo 17.30). Hyvinkään yrittäjäjuhlaa vietetään taas suuren yrittäjä- ja kumppanijoukon voimalla. Juhlan teemana 2023 on #onnistumiset. 

Luvassa on tuttuun tapaan viihdyttävää seuraa ja mielenkiintoisia kohtaamisia yrittäjäkollegoiden kanssa. Tämä onkin monen osallistujan mielestä se illan tärkein asia. Meille on tarjolla upea Hotel Sveitsin illallisbuffet, kuluneen vuoden aikana menestyneiden yrittäjien palkitsemista sekä tanssia ja ilonpitoa.  

Seurassamme on myös muutamia kutsuvieraita, esimerkiksi Hyvinkään kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen sekä elinkeinopäällikkö Jyrki Käki. Kaikki kutsuvieraamme nauttivat aidosti yrittäjäkohtaamisista, joten heidän kanssaan voit erittäinkin mielellään keskustella illan aikana. Lisäksi ihmeitä on luvassa ainakin tanssilattialla, kun bilebändi Miracle Makers tanssittaa juhlavieraita puoleen yöhön saakka, yllätysesityksiä unohtamatta. Juhlan suunnittelussa on tänä vuonna myös teemavärit, jotka ovat musta ja kultainen. 

Juhlan pukukoodi 

Yrittäjäjuhlaan pukeudutaan juhlavasti, naiset juhla-asuun ja miehet tummaan pukuun. Pukukoodin mukaan naisen juhla-asu voi olla lyhyt tai pitkä. Miehillä voidaan nähdä tumman puvun rinnalla myös smokkeja. Juhlassa kannetaan Yrittäjäristejä tai muita yrittäjyyden ansiomerkkejä. Niin halutessasi, voit huomioida mustan ja kultaisen teemavärin pukeutumisessasi tai asuste valinnassa. Tämä ei kuitenkaan ole millään muotoa välttämätöntä. 

Illalliskortti ja ilmoittautuminen 

Illalliskortti maksaa tänä vuonna 40 €/hlö.  

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla oma ja mahdollisen avecin illalliskortti Hyvinkään Yrittäjien tilille ja kirjoittamalla maksun viestikenttään oman yrityksen nimi.  

Pankkitilitiedot:

Osuuspankki    FI10 5062 0320 3277 72