• Koulutukset ja seminaarit

Hyötyä vai huttua-miten suunnitelmallinen henkilöbrändin rakentaminen auttaa asiakkaitasi löytämään luoksesi?

  • Keski-Suomen Yrittäjät

Henkilöbrändäyksestä voidaan olla montaa eri mieltä ja usein se rinnastetaan julkisuuden henkilöihin ja oman egon nostatukseen. Voiko tavoitteellisesta ja suunnitelmallisesta oman asiantuntijuuden esiintuomisesta ja osaamisen läpinäkyväksi tekemisestä olla aidosti hyötyä liiketoiminnalle? Tule kuulemaan lisää, mitä hyötyä henkilöbrändäyksestä on erottautumisessa ja tunnettuuden rakentamisessa. 

Aika: Ti 14.6. klo 17-20
Paikka: Crazy Town, Alatori. Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä.
Maksuton. Kahvitarjoilu.

Käymme läpi esimerkkien kautta sitä, mitä hyötyä ja haittaa voi henkilövetoisen markkinoinnin rakentamisesta olla. Tämän koulutuksen pääpaino on LinkedInin hyödyntämisessä henkilöbrändin tukena. On kuitenkin huomioitavaa, että kanavaa tärkeämpää on siirtää katse asiakkaaseen – miten sisällöt auttavat asiakkaitasi löytämään yrityksesi luokse?

Kouluttajana toimii Digimarkkinointitoimisto Flumenian perustaja Sanna Virtanen. Hän kertoo myös omia kokemuksiaan siitä, millainen merkitys sosiaalisen median läsnäololla on ollut oman yrityksen kasvussa, joka on 3,5 vuodessa muuttunut yksinyrittäjyydestä viiden hengen markkinointiosaajien tiimiksi.

Ilmoittaudu mukaan 8.6. mennessä. Mukaan mahtuu 30 henkilöä. Koulutuksen kesto on noin 3 h. Tilaisuudessa tarjolla pikkusuolaista ja kahvia/teetä. Kertomalla yrityksesi toimialan ilmoittautumisen yhteydessä, autat kouluttajaa kohdentamaan koulutuksessa esitettäviä esimerkkejä.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Fennian kanssa.

Lämpimästi tervetuloa! 

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi
050 543 6647