Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Hyvinvointia yksinyrittäjille: kaksiosainen mindfulness-harjoitus

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Hyvä yksinyrittäjä! Tuntuuko, että ajatukset juoksevat paikasta toiseen? Onko yhteen asiaan keskittyminen haastavaa? Onko unesi katkonaista, tai eikö uni tule illalla silmään? Lähde mukaan kokeilemaan hengitys- ja mindfulness- harjoituksia! Tässä kaksiosaisessa hyvinvointisarjassa pääset tutustumaan hengitys- ja mindfulness -harjoituksiin verkossa sekä luonnossa. Voit osallistua vain jompaankumpaan kertaan, mutta kokonaisvaltaisen hyödyn saat osallistumalla molempiin.

Aika: ke 22.5.2024 klo 17.00–18.00
Paikka:
Zoom, online-tunti

Ilmoittaudu tästä!

Hengitys- ja mindfulness -harjoitukset ovat tieteellisesti todistetusti tehokkaita työvälineitä nykymaailman hektisyydessä suoriutumiseen. Parasympaattisen hermoston aktivoituessa myös kokonaisvaltainen hyvinvointi kokee positiivisia muutoksia. Tämän tunnin aikana kuulet hengitys- ja mindfulness- harjoitusten hyödyistä, sekä pääset kokeilemaan itse harjoituksia ohjatusti Zoom-yhteyden välityksellä. Ohjaajina toimivat Helena Karhu ja Hermanni Hakalisto.


Tuntuuko, että ajatukset juoksevat paikasta toiseen? Onko yhteen asiaan keskittyminen haastavaa? Onko unesi katkonaista, tai eikö uni tule illalla silmään? Oletko jatkuvasti ahdistunut? Lähde mukaan Utran Saarille kokeilemaan hengitys- ja mindfulness- harjoituksia!

Aika: ke 29.5.2024 klo 17.00–18.00
Paikka:
Utran saaret, Utrantie 88, 80170 Joensuu

Ilmoittaudu tästä!

Hengitys- ja mindfulness- harjoitukset ovat tehokas keino palautua kiireisessä maailmassa. Niiden parasympaattista hermostoa aktivoiva vaikutus mm. laskee stressi- ja ahdistustasoja, parantaa keskittymiskykyä ja kohentaa mielialaa. Illan aikana kuulet hengitys- ja mindfulness -harjoitusten hyödyistä, sekä pääset kokeilemaan harjoitteita ohjatusti kauniissa Utran saarten ympäristössä. Tervetuloa päästämään irti ajatusmyllystä ja rentoutumaan keväiseen Joensuun luontoon! Ohjaajina toimivat Helena Karhu ja Hermanni Hakalisto.

Tapahtuman järjestää Pohjois-Karjalan Yrittäjät yhteistyössä Karhun Talon kanssa. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään pe 17.5. mennessä. Tapahtuma on tarkoitettu yksinyrittäjille ja on maksuton jäsenille. Lisätiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat: joonas.hiltunen(at)yrittajat.fi, p. 050 448 8468.

Ilmoittaudu tästä mukaan