Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Joni Jaakkolan Hyvinvointivalmennus

  • Hämeen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät
  • Hauhon Yrittäjät

Onko kaislaa moottorissa ja arjen pyörittäminen pyörryttää, eikä aikaa jää perheelle tai vapaa-ajalle? Kuulostaako tutulta?

Jokainen yrittäjä ja työntekijä haluaa tehdä työnsä hyvin ja toivoo virran riittävän myös ihmissuhteille, harrastuksille ja mielekkäälle vapaa-ajalle. Etenkin yrittäjän arki on usein epäsäännöllistä ja kuormittavaa, jolloin hyvä vire on vaarassa kadota.

Yrittäjä, DI ja hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola isännöi Yrittäjien hyvinvointivalmennus, jossa juuri sinulla on mahdollisuus tavata yrittäjätuttavia ja samalla kuulla painavaa asiaa hyvinvoinnista. Tässä koulutuksessa ei mittailla rasvaprosentteja tai kelloteta ruokailuja, vaan keskitytään muun muassa seuraaviin asioihin:

Mitä hyötyä oman hyvinvoinnin parantamisesta on – ja mitä usein unohtuu?
Miten välttää yleisimmät sudenkuopat hyvän jaksamisen ja arjen rakentamisessa
Miksi? – ja jaksat pitää itsestäsi huolta
Selkeät tavoitteet ja suunnitelmat säännölliseen tekemiseen
Miten käynnistää muutos kohti parempaa hyvinvointia?

Tilaisuuden ohjelma:
klo 17.00 ilmoittautuminen aukeaa ja vapaata verkostoitumista
klo 17.30 Tervetuloa ja valmennuksen 1. osa
klo 18.15 kahvitauko ja verkostoitumista
klo 18.45 valmennuksen 2. osa
klo 19.30 hyvää kotimatkaa

Asiantuntijana toimii hyvinvointialan moniottelija Joni Jaakkola, Optimal Performance Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja. Jaakkola on DI, luennoitsija, tietokirjailija, työhyvinvointivalmentaja, jolla on kokemusta myös voimaharjoittelu- ja ratkaisukeskeisenä valmentajana. Jaakkola on kokenut valmentaja, joka valmentaa ihmisiä vasta-alkajista kilpaurheilijoihin sekä työyhteisöjen tiimeihin. Jaakkolalle hyvinvointi on sydämenasia ja hän luennoi vuosittain noin 100 yritysluennolla ja työpajoissa. Puheenvuoro-osuudet ovat vuorovaikutteisia.

Valmennus on maksuton Yrittäjien jäsenille sekä Fennian yritysasiakkaille, muille osallistujille 199€+alv. Ilmoittautuminen päätyy 21.4. klo 23:59. Ilmoittamatta jääneistä peruutuksista veloitamme 20€ noshow-maksun. Osallistuja saa luentomateriaalin sähköisesti tilaisuuden jälkeen. Työnantajayrittäjät voivat ilmoittaa mukaan myös muita organisaationsa avainhenkilöitä.

Tapahtuman toteuttaa Hämeen Yrittäjät yhteistyössä Fennian kanssa.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton Yrittäjien jäsenelle, muut osallistujat 199€+alv
Kahvila Hoffi, palokunnankatu 9, Hämeenlinna