Keski-Suomen Yrittäjät
  • Muiden tapahtumat

Info IPR-tukirahasta pk-yrityksille

Verkossa
  • Keski-Suomen Yrittäjät

Yrityksen immateriaalioikeuksiin eli IPR-asioihin kuuluvat patentit, tavaramerkit, mallioikeudet ja verkkotunnukset sekä toiminimet. Usein yritykset tutustuvat aiheeseen vasta, kun ongelmia ilmenee. Näistä yleisimpiä ovat toisten yrittäjien kanssa sekoitettavissa olevat tuotteiden ja palvelujen nimet sekä verkkotunnusten epäselvyydet. Jokaisen yrittäjän tulisi jo ennen yritystoiminnan käynnistämistä harkita tavaramerkin rekisteröintiä. Rekisteröinnillä ehkäistään nimiä ja merkkejä koskevat riidat ja toisaalta rakennetaan yrityksen brändiomaisuutta.

IPR-asiat ovat Suomessa, kuten muuallakin, heikosti tunnettu yrittäjyyden osa-alue. Nyt EU tarjoaa erityistä tukea tavaramerkin ja mallioikeuden rekisteröintiin, patentin hakemiseen sekä yrityskohtaiseen IPR-kartoitukseen. Infotilaisuudessa kerrotaan, kuinka tukea haetaan. Nyt kannattaa laittaa yrityksen IPR-asiat kuntoon!

Tilaisuus järjestetään Teamsissa 2.6.2022 klo 8:30-9:30. Team Finland koordinaattori Jouni Hynynen kertoo hakemisesta tarkemmin. Ilmoittaudu linkistä:  https://forms.office.com/r/aNjiuYVWh5  viimeistään 1.6.2022. Sinulle lähetetään Teams-linkki juuri ennen tilaisuuden alkua, joten merkitse tapahtuma jo heti kalenteriisi!

Yhteistyöterveisin,

Keski-Suomen ELY-keskus
Pirjo Suhonen, kehittämispäällikkö
Jouni Hynynen, Team Finland -koordinaattori, IPR-asiantuntija

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Yhteyshenkilö: Santtu Lytsy
Organisaatio: Keski-Suomen ELY-keskus
Katu: Cygnaeuksenkatu 1
Postinumero ja toimipaikka: 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0295 020 140
Sähköposti: santtu.lytsy(at)ely-keskus.fi