Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Info kustannustuesta

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun joulukuussa 2021 hakuun tulevasta kustannustuesta. Hakuun tulossa oleva kustannustuki on rajoitetumpi tuki kuin aiemmat kustannustuet, ja webinaarissa käydään läpi sitä, kuka tukea voi tulevalla kierroksella hakea.

Tietoiskun aikana saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?

Puhujana Valtiokonttorin asiantuntija. Tietoiskun aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kirjallisesti. Lisätietoa kustannustuen viidennestä hakukierroksesta löydät Valtiokonttorin verkkosivuilta.

Varaa paikkasi infon aloitusaikaan mennessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Tietoisku tallennetaan ja tallenne sekä infon materiaali toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pystyisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi