• Koulutukset ja seminaarit

Innostu hankinnoista – 250 miljoonaa mahdollisuutta Hämeessä

Verkossa
  • Hämeen Yrittäjät
  • Forssan Yrittäjät
  • Hattulan Yrittäjät
  • Hauhon Yrittäjät

Millaisia mahdollisuuksia julkiset hankinnat tarjoavat? Tule hankintaseminaariimme kuulemaan mahdollisuuksista.

Innostu hankinnoista – seminaarimme esittelee julkisten hankintojen mahdollisuuksia asiantuntijapuheenvuorojen kautta. Seminaarissa pääsemme kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja innovatiivisista, dynaamisista sekä kohdennetuista hankinnoista.

Seminaari on tarkoitettu etenkin julkisia hankintoja tekeville yrittäjille ja yrityksien hankinnoista vastaaville henkilöille sekä kuntien hankintayksiköiden toimihenkilöille.

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Seminaari toteutetaan virtuaalisesti vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. Ilmoittautuneille lähetetään seurantalinkki virtuaalista osallistumista varten. Seminaarin järjestää Hämeen Yrittäjät osana Kestävää kasvua ja elinvoimaa julkisista hankinnoista- hanketta.

Ohjelma
9.00 Tervetuloa, kunnanjohtaja Pekka Määttänen, Hausjärven kunta
9.10 Voiko hankintoja kohdistaa kotimaiseen?
Toimitusjohtaja Tero Lausala, Suomalaisen Työn liitto
9.40 Dynaaminen hankintajärjestelmä ja sen käyttö
Lakimies Petra Huhtala, Hansel Oy
10.10 Innovaatiopotentiaalin hyödyntäminen hankinnoissa
Muutosagentti ja hankintaneuvoja Jarkko Koskinen, KEINO-osaamiskeskus
10.40 teesit hyvään hankintaan ja julkiset hankinnat haltuun, hankinta-asiantuntija Sanna Meronen-Vilenius, Hämeen Yrittäjät
11.00 Kiitoksia ja hyvää päivänjatkoa!

Tero Lausala

on valtiotieteitä ja kauppatieteitä opiskellut Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja, joka on tehnyt ja nähnyt suomalaista työtä niin valmistavan teollisuuden, IT-alan kuin yliopistomaailmankin palveluksessa.  

Petra Huhtala

työskentelee Hanselissa lakimiehenä hankintojen tukiyksikössä. Työskentelemme päivittäin Hanselin yhteshankintojen parissa tukien asiakkaitamme yhteishankintojen käytössä sekä myös konsultoiden asiakaskohtaisia kilpailutuksia. Julkiset hankinnat ovat olleet mielenkiintoni kohteena niiden moninaisuuden, käytännönläheisyyden sekä yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi. 

Jarkko Koskinen 

on kokenut hankinta-asiantuntija, jolla on näkemystä ja kokemusta hankinnoista yli 20 vuoden ajan. Viimeiset kaksi vuotta Jarkko on toiminut hankintaneuvojana auttaen ja konsultoiden yrityksiä hankintojen tekemisessä. Jarkon vahvuuksia ovat hankintaprosessin haasteiden ymmärtäminen niin hankkijan kuin tarjoajankin näkökulmasta sekä yritysten liiketoiminnankehittäminen ja kehittämismahdollisuuden julkishallinnollisen asiakkuuden kumppanina.  

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Seminaari on virtuaalinen