Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Muiden tapahtumat
  • Tapahtuma

Insider Event: Näin onnistut hinnoittelussa

  • Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Mustasaaren Yrittäjät
  • Vaasan Yrittäjät - Vasa Företagare rf
  • Vähänkyrön Yrittäjät

Hinnoittelu on yksi kannattavan liiketoiminnan kulmakivistä. Silti varsinkin pk-yrityksissä on puutteellista osaamista hinnoittelusta. Siksi Vaasa Insider järjestää 5. joulukuuta tapahtuman, jossa kouluttaja ja oivalluttaja Timo Toivanen kertoo, miten hinnoitellaan tuotteet ja palvelut oikein.

Timo Toivasella on 15 vuoden kokemus yritysten sparraajana, kouluttajana ja valmentajana. Hän törmää jatkuvasti siihen, että yrityksissä ei osata hinnoitella tuotteita tai palveluita.

Hän kertoo, että paremmalla ja aktiivisella hintojen tarkistamisella yritykset menestyisivät paremmin. Hän muistuttaa, että yritysten tavoite on saada toiminta kannattavaksi.

Toivanen tarkastelee usein yrityksiä talouden tunnuslukujen kautta. Siinä mielessä hinnoittelun pitäisi olla yksinkertaista. Katsotaan kaikki kulut ja päätetään sen pohjalta hinta.

Toivanen kuitenkin tiedostaa, että ihan näin yksinkertaista se ei ole. Suurimmalla osalla yrityksistä on monenlaisia myytäviä tuotteita ja palveluita.

Silti Toivanen kehottaa pieniäkin yrityksiä miettimään kaikkia kustannuksia ja miten niitä voitaisiin huomioida asiakkaalta perittävissä hinnoissa.

Timo Toivanen puhuu hinnoittelusta 5. joulukuuta Wasa Innovation Centerissä. Toivanen kertoo, että hänellä on tapana käyttää esityksissään paljon käytännön esimerkkejä asioiden avaamiseksi. Jo nyt Toivanen lupaa, että kertoo tapahtumassa rohkeasti ja avoimesti oman liiketoimintansa hintakehityksestä ja hinnoittelusta.

Vaasa Insider järjestää tapahtuman tukijoidensa avustuksella. Tukijoina ovat Vaasan Osuuspankki ja Ebita Talouspalvelut. Tapahtuma järjestetään 5. joulukuuta kello 14.30-16.00 Wasa Innovation Centerissä. Lippu maksaa 154,70 euroa + alv, eli verojen kanssa 170,17 euroa.

Ilmoittaudu tästä mukaan