Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Itäsuomalaiset Teollisuustreffit

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Kolmannen kerran Joensuussa järjestettävät Teollisuustreffit ovat nyt itäsuomalaiset! Tule kuulemaan innostavia avainpuhujia alueen teollisuusyrityksistä sekä rakentamaan uusia tuttavuuksia ja liikesuhteita Tiedepuistolle Joensuuhun torstaina 26.1.2023. Tervetulleita ovat itäsuomalaiset teolliset yritykset sekä niitä palvelevat yritykset. Tapahtuma on maksuton.

Aika: Torstaina 26.1.2023 klo 12 alkaen
Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Avainpuhujina Teollisuustreffeillä ovat Siamäk Naghian, Genelec Oy ja Olli Rissanen, EFM Group. Tapahtumassa löydät uusia mahdollisuuksia kilpailussa pärjäämiseen, toimintasi kasvattamiseen sekä kansainvälisten markkinoiden hyödyntämiseen – lämpimästi tervetuloa luomaan uusia kumppanuuksia!

Auto on helpointa pysäköidä Tiedepuiston vieressä sijaitsevaan maksulliseen Hallitien pysäköintitaloon, osoite Hallitie 2, Joensuu. Pysäköintitalosta on lyhyt kävelymatka rakennukseen 3 A, 4. kerros (Oasis), jossa Teollisuustreffit järjestetään.

Ennen Teollisuustreffien alkua on mahdollista ruokailla omakustanteisesti Tiedepuiston ravintoloissa Sulo Puisto ja Sulo & Smörre ja aloittaa uusien tuttavuuksien kerryttäminen vaikkapa jo lounaan yhteydessä.

Teollisuustreffit järjestää Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Riveria sekä Business Joensuu.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Länsikatu 15, 80110 Joensuu