• Etäkoulutus

Itsensä johtaminen ja ajanhallinta

Verkossa

Suomen Yrittäjät

Kaipaatko apua arkeesi ja itsesi johtamiseen? Tuntuuko sinusta, että tarvitsisit uutta ryhtiä ja intoa oman asenteesi ja itsekäsityksesi elvyttämiseen? Onko Oy Minä Ab:n johtaminen hieman kadoksissa? Haluatko oppia konkreettisia keinoja ja saada arjen työkaluja oman ajankäytön hallintaan? Tämä koulutus on juuri silloin sinua varten!

Koulutuksen aikana pureudumme itsekäsityksen ja asenteen kautta tunteiden tulkintaan ja hyödynnämme 4T työkalua apunamme. Itsensä johtaminen lähtee itsetuntemuksen kautta ja asenteen nelikenttä oivalluttaa meitä konkreettisella tavalla omaan itsekäsitykseemme.

Pääsemme pienryhmäkeskustelujen ja harjoitusten avulla pohtimaan myös oman ajankäytön hallintaa ja sen parempaa johtamista ja saamme siihen käytännön vinkkejä priorisointimallin avulla. Laitetaan Oy Minä Ab parempaan kuosiin yhdessä!

Tämä koulutus ei ole pelkästään tylsien powerpoint-diojen katselua vaan oivalluttavaa, pienryhmissä tapahtuvaa keskustelua ja käytännön harjoitteita. Tule mukaan!

Sisältö

  • Itsekäsitys & Oy Minä Ab
  • Tunteet & tulkinnat sekä 4T työkalu
  • Asenne & asenteen nelikenttä
  • Itsensä johtaminen
  • Ajankäytön hallinta & priorisointikartta
  • Vinkkejä ja käytännön harjoitteita

Koulutus on tarkoitettu kaikille itsensä johtamiseen käytännön vinkkejä ja työkaluja kaipaaville, joita kiinnostaa itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen sekä ajan käytön hallinnan kehittäminen.

Kouluttajana Piia Pärssinen, Eezy Flow
Piialla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus eri toimialojen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa. Piia on inspiroiva valmentaja ja muutoksen mahdollistaja, joka uskoo prosessien ja tiimityön sekä jatkuvan kehittämisen voimaan isojenkin muutosten läpiviemisessä. Piian salaiset aseet ovat ongelmanratkaisutaidot ja lean-metodit.

Varaa paikkasi viimeistään 10.3.2022.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Jäsenille 85 € + alv 24 % / hlö, ei-jäsenille 170 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi

Avaa pop-up -ikkuna