Hämeen Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Jäsenetutapahtuma – Veikko Törrönen: Muotoile palvelusi haluttavaksi

  • Hämeen Yrittäjät

• Tule mukaan verkostoitumaan
• Palvelumuotoilulla parempi asiakaskokemus
• Hämeen Yrittäjien jäsenille maksuton!

Hämeenlinnan Verkatehtaalla aamupäivän verkostoitumistapahtumassa tutustumme keskenämme ja kuulemme palvelumuotoilun huippuasiantuntija Veikko Törrösen innostavan esityksen yrityksesi palvelujen sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Mikä parasta, ovet tähän tapahtumaan avautuvat jäsenillemme maksutta! Ei-jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan, osallistumismaksu on 199 € + alv.

MUOTOILE PALVELUSI – AAMUPÄIVÄN OHJELMA

8.30 Virkistäydymme aamukahvilla ja tutustumme keskenämme

9.00 Jatkamme palvelumuotoilun huippuasiantuntija Veikko Törrösen esityksellä ”Muotoile palvelusi haluttavaksi”

  • Tiedätkö, mitä palvelumuotoilu tarkoittaa käytännössä ja mitä sillä voidaan saavuttaa?
  • Miten voit vaikuttaa myynnin, kannattavuuden ja asiakaskokemuksen parantamiseen?
  • Asiakas on paras palvelujesi ymmärtäjä ja asiantuntija. Miten voit valjastaa asiakkaasi mukaan palvelujen kehittämiseen?
  • Törrönen tarjoaa tiivistetyn käsityksen siitä, miten voit toteuttaa palvelumuotoilua käytännön tasolla.

11.00 Tapahtuma päättyy

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkkipainikkeesta 20.11. mennessä.

Kouluttajan esittely: Veikko Törrönen

Veikko Törrönen on KREAPAL DESIGN Oy:n perustaja, liiketoimintamuotoilija, palvelumuotoilija ja valmentaja, jonka kaikessa tekemisessä painottuu arvon tasapainoinen tuottaminen kolmella tasolla: asiakkaiden, työntekijöiden ja omistajien. Hän on johtanut lukuisia liiketoiminta- ja palvelumuotoiluhankkeita niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla, sekä asiakaskokemuksen kehittämistä merkittävässä suomalaisessa konsernissa. BBA, MBA ja HHJ -tutkintojen lisäksi Veikko on opiskellut palvelumuotoilua kolmessa suomalaisessa korkeakoulussa, sekä liiketoimintamuotoilua TU Delft:issä. Veikko ei toista vain muiden ajatuksia, vaan ottaa aktiivisesti kantaa liiketoimintalähtöisen muotoilun kehitykseen Suomessa: kehittäen ja visualisoiden uusia konsepteja, työkaluja ja menetelmiä.

Veikko Törrönen on kysytty esiintyjä erilaisissa palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tapahtumissa ja seminaareissa. Häntä kiitetään erityisesti kyvystään oivalluttaa isoja kokonaisuuksia tavalla, joka puhuttelee niin organisaatioiden ylintä johtoa kuin työntekijöitäkin. Veikko on innostaja ja tekijä, jonka koulutuksissa, työpajoissa ja muotoiluprojekteissa syntyy oivalluksia ja tuloksia – aina rennossa hengessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Biorex, Verkatehdas, Paasikiventie 2, Hämeenlinna
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemi