Keski-Suomen Yrittäjät
  • Aamiainen
  • Nuoret yrittäjät

JES x KSY sunnuntaibrunssi

  • Keski-Suomen Yrittäjät

JES! Keski-Suomen Nuorten Yrittäjien ja JES:in ensimmäinen yhteinen Sunnuntaibrunssi katetaan 7.4.24 Crazy Townilla. Brunssi on suunnattu kaikille Nuorille ja kasvuhakuisille yrittäjille ja opiskelijoille.

Brunssin vieraaksi saapuu Vakaamo Oy:n Kenny Ronkainen. Kenny Ronkainen, joka on rakentanut Vakaamo Kameranvuokraus yrityksen, missä automaatiot säästävät päivittäin aikaa ja nyt Kenny haluaakin jakaa tätä supervoimaa eteenpäin.

Ohjelmoinnin käyttöönotto saattaa tuntua hyvin etäiseltä, mutta todellisuudessa lähes jokainen joutuu toistamaan copy-paste toimintoja verkkosivuilta Exceliin työssään sekä opiskeluissaan viikosta toiseen. Näiden pienten automaatio-ohjelmien koodaaminen on yllättävän helppoa, ja ennen kaikkea se on käytännönläheistä. Tämän takia se on erinomainen tapa oppia koodaamaan. Esimerkiksi Kenny kirjoitti ensimmäisiä purkka-teippi-ohjelmia omalle yritykselleen vuonna 2017, mikä on säästänyt 3,5 miljoonaa merkin kirjoittamista, kymmeniä tuhansia copy-pasteja sekä estänyt neljä burnoutia.

Mikä ihmeen JES?
Jyväskylä Entrepreneurship Society:n tarkoituksena on tuoda yrittäjyyttä ja yrittäjähenkisyyttä lähemmäs opiskelijoita. Toiminnan keskiössä on verkostoituminen poikkitieteellisesti yliopiston ja Jamkin, sekä Keski-Suomalaisten yritysten ja yrittäjäverkostojen kanssa.

Haluamme lisäksi muistuttaa, että olet erittäin lämpimästi tervetullut saapumaan myös yksin paikalle!

Tapahtumissamme noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.

Ilmoittaudu tästä mukaan