Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Jyväskylän Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Vapaa-aika ja juhlat

Jyväskylän Yrittäjät 40 vuotta

  • Jyväskylän Yrittäjät

Huikeaa 40-vuotisgaalaa vietetään la 28.10.2023 Aalto-salissa!

Tervetuloa juhlistamaan paikallisen yrittäjäjärjestömme 40-vuotista taivalta. Jyväskylän Yrittäjät mahdollistaa upean tilaisuuden olla osa tätä ikimuistoista juhlakokemusta. Näytämme yhdessä, että menestyksemme rakentuu yhteistyön voimalla!

40-vuotisgaalaa vietetään la 28.10.2023 klo 18.00-02.00 tyylikkäässä Aalto-salissa. Juhlaillan tarjoiluista ja järjestelyistä vastaa Juurikka Catering. Ovet avautuvat klo 17.15, jolloin juhlavieraat voivat halutessaan käydä kuvauttamassa itsensä kuvausseinällä, joka on auki klo 22.00 saakka.

Pukukoodi: tumma puku

OHJELMA:
Puheenvuorojen, onnitteluiden, hyvän seuran ja juhlaruoan lisäksi illan ohjelma koostuu poikkeuksellisen laadukkaista esiintyjistä:
Pääesiintyjänä Yona, YONA – yona.fi
Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia. Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä ja hänelle on myönnetty uransa varrella mm. arvostettu Teosto-palkinto, kaksi Emma-palkintoa sekä Vuoden tapahtuma -palkinto.
Illan tanssimusiikista vastaa Jaakko Laitinen & Väärä raha, Balkan music | Jaakko Laitinen & Väärä Raha | Suomi (vaararaha.com)
Vuodesta 2009 musiikin ystäviä ja elämän rakastajia villinnyt Jaakko Laitinen & Väärä Raha on Balkanin alueen perinnemusiikkia ja suomalaista iskelmää musiikissaan yhdistelevä yhtye, jonka jäsenet ovat alun perin lähtöisin Lapista. Yhtye nimittääkin musiikkiaan Lapland-Balkaniksi. Laitisen sanoitukset kunnioittavat suomalaisen iskelmän parhaimpiä perinteitä venyttäen ilmaisua uusille vesille. Orkesteri tunnetaan kuitenkin ennen kaikkea hurmoksellisena keikkajyränä.
Juontajana toimii taikuri ja illusionisti Joni Pakanen, Taikuri Joni Pakanen | Suomen Mestari 2021 | Virtuaalitaikuri
Joni Pakanen on palkittu yrittäjä, taikuri ja ammattiviihdyttäjä, jonka showʼt ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä. Muun muassa Putouksesta ja Possestakin tuttu Pakanen kadotti Haloo Helsinki! yhtyeen Hartwall Areenalla, taikoi Ismo Leikolan teleportti-illuusiolla sekä suunnitteli Cheekin päätöskonserttiin tulitaikuutta.

• Juhlassa jaetaan vuoden yrittäjä sekä vuoden yksinyrittäjä -palkinnot.

Gaalan hinta 80 €/hlö (alv. 0%). Hintaan sisältyy sisäänpääsy juhlaan, alkumalja, illallinen ja 2 kaatoa viiniä sekä huikea juhlaohjelma.
Liput maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina verkkopankkimaksut, Visa, MasterCard, American Express, MobilePay.

Lyytin kautta voit ostaa lipun itsellesi ja avecille. Jos tarvitset useamman lipun kerralla, ota yhteys sanna.tarkiainen@yrittajat.fi. Kerrothan viestissä valmiiksi laskutustiedot, osallistujien nimet, erikoisruokavaliot ja sähköpostit. Liput tässä tapauksessa sähköpostilaskuna (PDF).

MAJOITUS:
Verso-hotelli tarjoaa juhlavieraille edullista majoitusta yrittäjäystävälliseen hintaan.
JYVÄSKYLÄN YRITTÄJÄT 40-V. KIINTIÖTARJOUS HOTELLI VERSOON 28.-29.10.2023
Huonehinnat:
• standard-huone 100€/yö yhdelle hengelle
• standard-huone 115€/yö kahdelle hengelle
• superior-huone 120€/yö yhdelle hengelle
• superior-huone 135€/kahdelle hengelle
• saunallinen superior-huone 185€/yö yhdelle hengelle
• saunallinen superior-huone 200€/yö kahdelle hengelle
Huonehinnat sisältävät Verson suositun, suomalaisen buffet-aamiaisen sekä asiakassaunat. Superior-huoneet ovat kooltaan tilavampia, sekä paremmin varusteltuja: kylpytakit & tossut, laaja valikoima Lumenen kotimaisia kylpytuotteita sekä kahvin- ja teenkeittovälineet löytyvät huoneista.

Varauksenteon yhteydessä tulee mainita kiintiötunnus YRITTÄJÄ, jotta pystymme vahvistamaan varaukselle oikean tarjoushinnan. Varaukset tehdään Hotelli Verson vastaanottoon 014-333 999 tai info@hotelliverso.fi.
Tarjoushuoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Varauskiintiö on voimassa 13.10.23 saakka. Tämän jälkeen myymättä jääneet huoneet vapautuvat kiintiöstä ja huoneet hotellista myydään listahinnoin.

Haluatko antaa lahjan Jyväskylän Yrittäjille, vaikket välttämättä pääsisi itse juhlaan? Lahjoista saadut varat käytetään juhlan järjestelyihin. Ota yhteyttä reijo.kujala@360palvelut.fi. Mikäli haluat antaa lahjan ja osallistua juhlaan, muista ostaa lippu myös iltaan.

Gaalan yhteistyökumppaneita ovat tähän mennessä:

OP Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama, paikallinen, kehittyvä pankki. Perustehtävämme on luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja- ja kumppaniasiakkaillemme, sekä toimintaympäristöllemme. Tähän pyrimme vaalimalla vakavaraisuuttamme ja tehokkuuttamme. Toimintaamme ohjaavat vankat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Arvot näkyvät käytännössä vastuullisina ja eettisesti kestävinä päätöksinä ja osallistumisena toimintaympäristömme ja maakunnan kehittämiseen. Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – OP Keski-Suomi. 

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 16 miljardia euroa vuonna 2022. Koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä. Keski-Suomessa toimii 52 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ja K-kauppoja on yhteensä 75. K-ryhmä työllistää maakunnassa yhteensä 1300 henkilöä.

Alva – yhtiöt Oy

Alvan juuret ovat vahvasti Jyväskylässä – jo vuodesta 1902 alkaen. Paikallisesta sähkö-, lämpö- ja vesilaitoksesta alkunsa saanut yhtiö on tänään merkittävä energia- ja vesialan toimija etenkin Keski-Suomessa, mutta osassa palvelutarjontaa myös valtakunnallisesti. Me Alvalla teemme työtä yhdessä asiakkaidemme kanssa energiatehokkaiden ja vihreiden valintojen sekä vastuullisen omaisuudenhallinnan puolesta. Tavoitteenamme on olla hiilineutraali yhtiö vuoteen 2030 mennessä.

Fennialla on vahvat juuret ja pitkä kokemus 
vakuuttamisesta. Yli 140 vuoden ajan olemme turvanneet ihmisten ja yrittäjien matkaa. Tätä pitkää matkaa olemme tehneet aina yhdessä 
yrittäjien kanssa ja tämä yhteinen taival jatkuu eteenpäin palveluitamme 
ja toimintaamme kehittäen, jotta voimme jatkossakin olla ylpeästi ykkösiä yrittäjien valitessa parasta vakuutusyhtiötä. 

Keskisuomalainen tuottaa parhaan mahdollisen uutispalvelun niin diginä kuin paperilla ja on alueensa tehokkain ilmoitusväline tarjoten asiakkailleen menestymisen edellytyksiä.

Keskisuomalaista lukemalla tiedät mitä maakunnassa, maassa ja maailmalla tapahtuu – ison maailman juttuja keskisuomalaisin silmin.

Keskisuomalainen edistää yritteliäisyyttä, tasa-arvoa ja koko maakunnan kehitystä. Keskisuomalainen – yrittäjän asialla jo vuodesta 1871.

Yöpuu Yhtiö Oy

Olemme aidosti asiakasta palveleva ja kehitykseen ja kasvuun panostava hotelli- ja ravintola-alan perheyritys Keski-Suomessa. Yöpuu Yhtiön alla, aivan kaupungin ytimessä, toimii kaksi hotellia, Hotelli Yöpuu ja Hotelli Verso, sekä kolme ravintolaa, Ravintola Pöllöwaari, Verso Baari ja Bistro Kirkkopuisto.

360 Palvelut on jyväskyläläisten kiinteistöjen kumppani. Tuotamme kiinteistöllesi kokonaisvaltaisesti kiinteistönhoidon ja -huollon sekä remontti-, turva- ja siivouspalvelut. Luomme asiakkaillemme viihtyisän, turvallisen ja huolettoman työ- ja asuinympäristön laadukkaasti ja ammattitaidolla. 

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys ja yksi Keski-Suomen suurimmista työnantajista. Tarjoamme lähes 1900 keskimaalaisen kanssa palveluita yli 100 toimipaikassamme ympäri Keski-Suomen.

Osuustoiminnallisena yrityksenä tuloksemme käytetään suoraan keskisuomalaisten asiakasomistajien etuihin, palveluihin ja niiden kehittämiseen. Olemme myös tukemassa maakunnan eri yhdistysten, kulttuurijärjestöjen ja urheiluseurojen toimintaa, ja omalta osaltamme auttamassa rakentamaan Keski-Suomesta parasta paikkaa elää.

Meillä työskentelee suuri kirjo erilaisia ihmisiä ja jokaisen työpanos on meille merkittävä. Töitä teemme arvojemme mukaan: Usein ilolla, välillä sisulla, aina sydämellä — yhdessä.


Lisätiedot:
Kirsi Pitkänen
Jyväskylän Yrittäjien hallituksen jäsen, tapahtumatyöryhmä
+358 50 338 7705

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Keski-Suomen Yrittäjät
Sanna Tarkiainen
0400 524 578
sanna.tarkiainen@yrittajat.fi