• Tapahtuma

Jyväskylän Yrittäjien afterworkit – Sijoittajailta: Kasvetaan yhdessä

Jyväskylä
  • Jyväskylän Yrittäjät

Mitä jyväskyläläiset yritykset tarvitsevat kasvaakseen? Miten sinä voit auttaa heitä siinä? Tule mukaan 10.11. klo 18-20 Jyväskylän Yrittäjien afterworkiin, jossa aiheena sijoittajailta: Kasvetaan yhdessä! 

Verkostoista, suosituksista, ovien avaamisesta, sijoittamisesta ja niiden ympäriltä kanssamme ovat keskustelemassa sarjayrittäjä, enkelisijoittaja & liiketoiminnan rakentaja Lennu Keinänen sekä kasvuyritysten hallitusammattilainen & yli 20 vuoden kokemuksen pääomasijoittamisesta omaava Seppo Sneck. Paneelikeskustelun fasilitaattorina toimii Mikko Pitkänen (Propellerhat Management Oy). Sijoittajailta tarjoaa kasvua hakevalle yrittäjälle avun tarjoajia ja kokeneemmalle yrittäjälle mahdollisuuden auttaa jyväskyläläisiä yrityksiä kasvamaan. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton.

Aika: Ke 10.11. klo 18-20
Paikka: Crazy Town, Kauppakatu 39.

Ilmoittautumiset 3.11. mennessähttps://www.lyyti.in/Jyvaskylan_Yrittajien_afterworkit__Sijoitusilta_Kas…
Ilmoitathan myös erityisruokavaliosta ja allergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin Jyväskylän Yrittäjien jäsenet kuin alueen muut yrittäjät. Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. 

Nähdään afterworkeilla!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Kauppakatu 39, Jyväskylä ,
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi