Jyväskylän Yrittäjien afterworkit – Taloushallinnon info

Jyväskylä
  • Jyväskylän Yrittäjät

Tervetuloa Jyväskylän Yrittäjien Taloushallinnon info -afterworkiin torstaina 4.11. klo 17–18!

Marraskuussa vietämme afterworkeja yhdessä Tilitoimisto Mandaatin kanssa Avenue Bar & Dinerissa (Kauppakatu 28). Luvassa yrittäjille tärkeää tietoa taloushallinnosta ja siihen liittyvistä aiheista, kun Tilitoimisto Mandaatin asiantuntijat vastaavat yrittäjien kysymyksiin. Ilmoittautumislomakkeen kautta voit jättää etukäteiskysymyksiä ja toiveita käsiteltävistä aiheista. Tilaisuudessa on tarjolla pientä suolaista. Tilaisuus on jäsenille maksuton. Tule mukaan keskustelemaan ja oppimaan lisää yrittäjän taloushallinnosta!

Tilitoimisto Mandaatti on toimintansa Jyväskylässä vuoden 2021 alussa aloittanut Procountor- ja Netvisor-tilitoimisto. Mandaatista saat kirjanpitopalvelut isolle ja pienelle yritykselle. Mandaatista saat oman kirjanpitäjän, jonka tavoitat helposti puhelimella ja sähköpostilla. Kirjanpitäjä tarkastelee yrityksesi taloutta kokonaisvaltaisesti. Mandaatti toimii kuudella paikkakunnalla Suomessa.  https://www.mandaatti.fi/fi/

Aika: 4.11. klo 17-18
Paikka: Avenue Bar & Diner, Kauppakatu 28.

Tilaisuudessa mukana Tilitoimisto Mandaatti Oulun johtaja/perustajajäsen Markku Ahola ja liiketoimintajohtaja Karoliina Ahola. Paikalla myös Tilitoimisto Mandaatti Jyväskylän yksikönjohtaja Satu Löfman ja palkanlaskija Sirpa Tarvainen.

Ilmoittautumiset 28.10. mennessähttps://www.lyyti.in/Jyvaskylan_Yrittajien_after_work__Tilitoimisto_Mand…
Mukaan mahtuu 50 osallistujaa. Ilmoitathan myös erityisruokavaliosta ja allergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Valitettavasti emme pysty takaamaan täysin gluteenitonta ruokavaihtoehtoa, jos sinulla on 0-toleranssi gluteenin suhteen.

Tapahtuma on tarkoitettu Jyväskylän Yrittäjien jäsenille. Ravintolasta on varattu käyttöömme ravintolan ylätaso. Alataso on ravintolan normaalissa käytössä. Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. 

Nähdään aftereilla!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Avenue Bar & Diner, Kauppakatu 28, Jyväskylä ,
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi