Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Kaikki irti Canvasta -koulutus

  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Haluatko hallita Canvaa kuin ammattilainen vain kolmessa tunnissa? Liity mukaan intensiiviseen Canva-koulutukseen, jossa pureudutaan Canvan maailmaan alusta loppuun. 

Tässä koulutuksessa käsitellään kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit luoda upeita graafisia suunnitelmia ja materiaaleja helposti ja tehokkaasti.

Mitä käsittelemme:

Canvan yleisesittely ja käyttötavat: Tutustu Canvaan ja sen monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin.

Canvan työkalut yksityiskohtaisemmin + Maksulliset ominaisuudet: Syvennä ymmärrystäsi Canvan työkaluista ja tutustu maksullisten ominaisuuksien tarjoamiin etuihin: mm. Miten muokkaat kuvasta eri kokoisen? Kuinka käytät tekoäly – työkaluja? Miten lisäät musiikkia? Miten teet videon tai käytät animaatioita?

Suunnitelmien jakaminen: Opi jakamaan suunnitelmiasi tiimisi kanssa

Brändin luominen ja graafisen ohjeiston hyödyntäminen: Opettele tuomaan yrityksesi graafinen ohjeisto Canvaan tai luo uusi brändi Canvalla.

Canva mobiilissa: Tutustu Canvan mobiilisovelluksen käyttöön ja opi luomaan upeita suunnitelmia missä ja milloin tahansa.

Käytännön harjoituksia: Muokkaa suunnittelupohjia oman brändisi mukaiseksi ja suunnittele oma markkinointimateriaalisi Canvalla.

Koulutus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Isokatu 4, 90100 Oulu