Jyväskylän kaupunki yössä
Kuva: Jyväskylän kaupunki
  • Tapahtuma

Kankaan alueen kävelykierros ja saunailta

Jyväskylä
  • Jyväskylän Yrittäjät

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin rentoutua raskaan työpäivän jälkeen saunan löylyissä hyvässä seurassa? Jyväskylän Yrittäjät järjestää ainutlaatuisen, jäsenille maksuttoman tapahtuman, jossa pääsee löylyttelyn ja ruokailun lisäksi kuulemaan tarinoita Kankaan alueen historiasta, nykypäivästä ja julkisesta taiteesta.

Toukokuun afterwork-tapahtumana järjestetään Kankaan alueen opastettu kävelykierros ja saunailta tiistaina 17.5.2022 klo 17.00. Tapahtuma alkaa kävelykierroksella ja päättyy lempeisiin löylyihin. Kankaan aluetta, historiaa ja yritysten toimintamahdollisuuksia alueella tulee esittelemään Kankaan projektipäällikkö Kaisa Hirvaskoski-Leinonen. Toisena esittelijänä toimii Kankaan taidekoordinaattori Kirsi Pitkänen, joka kertoo Kankaan prosenttikulttuurista ja alueelle toteutetusta julkisesta taiteesta.

Kävelykierros alkaa ja loppuu Kankaan saunalta, osoitteesta Kympinkatu 3, jonka viereiselle maksulliselle parkkipaikalle on mahdollista pysäköidä. Kävelykierroksen kesto on noin 1,5h, jonka jälkeen osallistujille tarjotaan maukasta huikopalaa Kankaan saunalla. Ruokailun jälkeen on mahdollisuus nauttia saunan löylyistä ja kylmävesialtaasta aina klo 23.00 saakka.

Tapahtuman osallistujamäärä on korkeintaan 20 hlö, joten varaa nopeasti oma paikkasi tähän ainutlaatuiseen ja kehoa ja mieltä virkistävään tapahtumaan! Ilmoittaudu mukaan 9.5. mennessä. Pyyhkeet ja pefletit tarjotaan Kankaan saunalta.

Tapahtumaa sponsoroi 360 palvelut sekä Docovenum.

Tapahtuma on tarkoitettu Jyväskylän Yrittäjien jäsenille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä ,
  • Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi
050 543 6647