Suomen Yrittäjät
juhlat
  • Etäkoulutus

Kannustava palkitseminen

Verkossa
  • Espoon Seudun Yrittäjät
  • Suomen Yrittäjät

Miten työntekijöitä voi palkitsemisella kannustaa kohti parempia tuloksia? Kuinka suunnitella yritykselle sopiva tulospalkkiojärjestelmä? Mistä henkilöstö motivoituu? Vastauksen näihin ja muihin palkitsemista koskeviin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa järjestettävässä palkisemisen webinaarissa 23.3.2022 klo 9.30-10.45.

Mandatum johtava palkitsemisen konsultti Sini Jämsén avaa palkitsemisen kokonaisuutta ja kertoo Mandatumin palkitsemistutkimuksen tuloksia. Mandatumin palkitsemiskonsultti Marita Malinen käsittelee vaikuttavan tulospalkisemisen suunnittelua. Webinaarin lopussa asiakkuusjohtaja Janne Sjöman puhuu Mandatumin ratkaisusta ja tuotteista liittyen henkilöstön palkitsemiseen.

Varaa paikkasi viimeistään 22.3.2022.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä koulutuksen materiaali toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pystyisi osallistumaan kyseisenä ajankohtana.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi