Raahen Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Vapaa-aika ja juhlat

13.4. Kaupunki kesäkuntoon

Raahe
  • Raahen Yrittäjät

Se on ihan pian täällä – KESÄ! Kerros kerrokselta sulavien nietosten alta paljastuu puistojen viheriöt ja ensimmäiset kevätkesän kukkijat – ja samalla monet luontoon kuulumattomat väriläiskät.

Kutsumme lauantaina 13.4. ihan kaikki kaupunkilaiset yhteiseen Kaupunki kesäkuntoon -ulkoilutapahtumaan, eli talkoisiin siistin kaupunkiympäristön puolesta! Ulkoillaan ja siivoillaan samalla nurkat ja nurmet toivottamaan pian käsillä oleva kesä tervetulleeksi.

Osallistuminen on helppoa!

Kerää roskia kaupungin kaduilta ja viheralueilta muovikassiin ja toimita kassi roskineen Praatin edessä olevalle jätelavalle. Roskapusseja, jätesäkkejä, kertakäyttökäsineitä ja poimintapihtejä on jaossa Praatissa klo 11.00-13.30. Tapahtuma päättyy klo 14.

Kiitokseksi osallistumisesta grillaamme makkaraa (myös vege!) ja tarjoamma kahavet, mehut ja uunituoreet Leipomo Marien pullat! Talkootarjoilun olemme varanneet kahdelle sadalle (200) innokkaalle kaupunkikuvan siistijälle!

Halutessaan talkooväki voi osallistua leikkimieliseen kilvoitteluun huikeista palkinnoista! Miltä oma poimintakyykkylukema näyttää tilastojen valossa iltapäivän päätteeksi? Kisaan osallistuneiden kesken arvotaan kivoja kivijalkakauppiaiden lahjoittamia palkintoja!

Kaupunki kesäkuntoon talkootapahtuman järjestävät Raahen Yrittäjät ry ja Raahen kaupunki. Menossa mukana myös PattU Naisten Ykköspesisjoukkue ja Kauppakeskus Raahe.