Keravan Yrittäjät
 • Matkat

Keravan yrittäjien Saksan matka 19.-22.9.2024.

Kerava
 • Keravan Yrittäjät
Tervetuloa Keravan yrittäjien matkalle Saksaan 19.-22.9.2024. Ohjelmassa on muun muassa yritysvierailu suureen saksalaiseen tehtaaseen, käynti Mercedes Benz museossa, vierailu olutpanimolla ja tutustuminen idulliseen Villingen-Schwenningen saksalaiskaupunkiin. Yövymme Stuttgartissa, siellä ehtii myös tutustumaan omatoimisesti vilkkaan kaupungin elämään.

Stuttgart on Baden-Württembergin osavaltion pääkaupunki, joka sijaitsee Neckar-joen varrella eteläisessä Saksassa. Stuttgartin alueella on paljon korkean teknologian teollisuutta ja useita merkittäviä saksalaisia suuryrityksiä, kuten Mercedes-Benz Group Porsche ,Bosch jotka ovat syntyneet siellä ja pitävät alueella pääkonttoriaan. Lisäksi monilla ulkomaisilla yrityksillä, kuten esimerkiksi HP:llä, Kodakilla ja IBM:llä on Stuttgartissa Saksan/Euroopan toimintojen pääkonttori.  

Alustava matkaohjelma

19.9. Torstai Lento Helsinki – Zürich, tehdasvierailu, lounas

Ryhmän kokoontuminen 2 tuntia ennen lennon lähtöä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen siirtyminen lennon lähtöportille. Finnairin vuoro AY1751 lähtee kello 07.55 kohti Zürichiä, minne saapuminen kello 9.45. Lentoaseman tuloaulassa ryhmää vastassa englanninkielinen opas.

Siirtyminen bussille, jolla menemme Loßburgiin Saksaan. Täällä syömme lounaan, sekä tutustumme Arburg GmbH nimiseen yritykseen, joka on Euroopan johtavia muovin ruiskuvalukone valmistajia. Vierailun jälkeen matka jatkuu Stuttgartiin, jossa majoittuminen hotelliin. Yhteinen kahden ruokalajin illallinen.

20.9. Perjantai, Mercedes museo

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla kohti Untertürkheimin kaupunginosaa, missä voimme tutustua autoilun historiaan. Esillä on yli 160 ajoneuvoa 12 huoneessa yhteensä noin 16.500 m 2 näyttelyalueella. Esillä on mm. Carl Benzin 1886 kehittämä automobiili.
Iltapäivän ohjelma vielä avoin, mutta suunnitteilla on mahdollinen omatoimivierailu autotehtaassa (lisämaksusta). Iltapäivällä paluu hotelliin. Iltaohjelma vapaa.

21.9. Lauantai, Ludwigsburg, aamiainen

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen siirrymme bussilla Ludwigsburgin kaupunkiin, joka sijaitsee n. 12 km (n. 30 min. ajomatka) päässä Stuttgartista. Täällä vierailemme  Württembergin herttua Eberhard Ludwig’in 1700-luvun alussa rakennuttamassa Ludwigsburgin linnassa, Saksan suurimassa barokkipalatsissa. Englanninkielinen opastettu kierros kestää noin tunnin.

Linnavierailun jälkeen jatkamme Rossknechtin olutpanimoon, jossa kuulemme panimoprosessista ja raaka-aineista ja tietysti myös maistamme panimon oluita.
Nautimme yhteisen kahden ruokalajin lounaan lähellä panimoa. Lounaan jälkeen kuljetus
hotelliin ja loppupäivä vapaata aikaa.

22.9. Sunnuntai aamiainen, paluulento Suomeen

Aamiainen hotellissa ja uloskirjautuminen hotellista. Aamupäivällä lähtö bussilla kohti Zürichin lentokenttää, matkalla pysähdymme Villingen-Schwenningen kaupungissa.

Villingen-Schwenningen syntyi vuonna 1972, kun Villingenin ja Schwenningenin kunnat sekä lukuisat niitä ympäröivät kylät yhdistettiin yhdeksi omaksi kaupungikseen. Keskiajalla Villingen oli itävaltalaisten hallinnoima kunta ja siellä voi edelleen nauttia keskiaikaisesta tunnelmasta. Schwenningen puolestaan säilyi pienehkönä kylänä 1800-luvulle saakka, jolloin siellä alkoi saada jalansijaa kelloteollisuus, josta Schwenningen tunnetaan vieläkin.

Vapaata aikaa tutustua kauniisiin ristikkotaloihin ja mutkitteleviin kujiin sekä nauttia lounas omatoimisesti.

Noin klo 15 jatkamme matkaa Zürichin lentokentälle, matkaa 105 km.

Finnairin lento Helsinkiin klo 19.05.-22.50.

Lennot Finnair

19.9. AY1511 Helsinki klo 07:55 – Zürich klo 09:45

22.9. AY1514 Zürich klo 19:05 – Helsinki klo 22:50

Lentoajat ovat paikallisaikoja ja annettu sitoumuksetta

Hotellit

19-22.9 Hotel Hotel Royal, Sophienstrasse 35, 70178 Stuttgart.

Tutustu hotelliin tarkemmin  

Hotel Royalia pidetään yhtenä osavaltion pääkaupungin johtavista hotelleista, ja se on lumonnut vieraansa ainutlaatuisella palvelullaan lähes 180 vuoden ajan. Hotelli sijaitsee Stuttgartin Mitten kaupunginosassa, Königsstrasse-ostoskatu ja Gerber-ostoskeskus ovat kävelymatkan päässä. Hotellissa on baari ja ravintola.
Huoneissa on kylpyhuone/WC, TV ja maksuton Wi-Fi.
HUOM! 2-hengen huoneissa on parivuode.

Matkan hinta/henkilö, matko toteutuu kun vähintään 30 matkustajaa

alustava hinta 1490,00 €, jaetussa 2-h-huoneessa

alustava 1-h-huoneen lisämaksu 335 €   

Hinta on alustava, hinta vahvistetaan lopullisesti, kun kaikki osaset ohjelmassa ja ateriat on saatu viimeisteltyä.

Ilmoittautumiset

Alla olevan linkin kautta huonekavereittain ja -tyypeittäin 20.5.2024 mennessä.

Matkustajatiedot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Matka on nyt varmistunut ja saimme lisäaikaa ilmoittautumisiin 6.6. asti, olettaen että lennolla ja hotellissa riittää tilaa. 21.5 alkaen kaikista ilmoittautumisista tarkistetaan nämä tiedot ja vahvistetaan teille, vieläkö mukaan mahtuu. Käyttäkää alla olevaa linkkiä ilmoittautumiseen.

Matkan hintaan sisältyy 

Finnairin reittilennot Helsinki-Zürich-Helsinki, turistiluokassa matkustajamaksut ja lentokenttäverot

 • Finnairin lento Helsinki–Zürich–Helsinki
 • ruumalaukku 23 kg + 8 kg käsimatkatavaraa
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • vastaanottaja Zürichin lentokentällä (englanninkielinen)
 • vierailu Mercedes Benz museossa, kävellen tai bussilla hotellista riippuen
 • englanniksi opastettu kierros Ludwigsburgin linnassa
 • Panimovierailu
 • ateriat: 3 x aamiainen, 1 lounas, 1 illallinen
 • verot, palvelu- ja toimistomaksu

Hintaan ei sisälly

 • matkavakuutus, jonka voimassaolon suosittelemme tarkastamaan jo ennen matkan varausta
 • muut kuin ohjelmassa mainitut kohteet ja vierailut muut kuin ohjelmassa mainitut ateriat 
 • ruokajuomat

Hyvä tietää

Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai sirullisen henkilökortin.

Matkavakuutus on tärkeä olla voimassa turvaamassa sairastumista ennen matkaa ja matkan aikana. 

Eri vakuutusten ja vakuutusyhtiöiden korvausehdoissa saattaa olla eroja, joten suosittelemme tarkastamaan omasta vakuutusyhtiöstä matkavakuutuksen kattavuuden jo ennen matkan varausta. 

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä.

Maksuehdot ja maksaminen

Ennakkomaksu 400 € / hlö, eräpäivä 27.5.2024

Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua, eräpäivä 25.7.2024

Matkatoimisto veloittaa kutakin varaajaa erikseen. He lähettävät matkalaskut pääsääntöisesti sähköpostitse. Mikäli laskut halutaan postitse, pyydämme ilmoittamaan siitä erikseen.

Peruutusehdot

– Tällä matkalla noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

 • Jos matka peruutetaan 28.5.–26.7. välisenä aikana, peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset
 • 27.7.–4.9. välisenä aikana peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 5.9. tai sen jälkeen peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Erityisehdot koskevat kuluttajille suunnattua matkapakettimyyntiä. Kuluttajamyynnin erityisehdot verkkosivuillamme https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/
Yritysryhmille sovelletaan yritysmyynnin yleisehtoja, myös verkkosivuillamme https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-yleisehdot-yritysryhmille/

Matkaohjelman soveltuvuus

Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Hintaperuste 

Hinta perustuu 22.3.2023 tiedossamme oleviin hinnastoihin, aikatauluihin, viranomaismaksuihin ja ohjelmatietoihin.

Mikäli ne muuttuvat, pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin.

Matka on vahvistunut. Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Matkan hinta/henkilö, kun vähintään 30 matkustajaa. Alustava hinta 1490,00 €, jaetussa 2-h-huoneessa alustava 1-h-huoneen lisämaksu 335 € . HUOM! Hinta on alustava, hinta vahvistetaan lopullisesti, kun kaikki osaset ohjelmassa ja ateriat on saatu viimeisteltyä
Henlsinki - Vantaa lentoasema,
 • Kerava