Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

Loimaan Yrittäjät: Kesäteatteriin 11.7

Loimaa
  • Varsinais-Suomen Yrittäjät
  • Loimaan Yrittäjät

Tervetuloa Loimaan Yrittäjien tarjoamaan kesäteatteriesitykseen!

Kertunmäen Kesäteatteri esittää kesällä 2024 näytöksen Fiilaten ja Fuulaten!

Hauskan kesäisen elämyksen ystäviä hemmotellaan toden teolla, kun Antti Hopian käsikirjoittama farssi Fiilaten ja fuulaten näytellään Kertunmäen Kesäteatterissa. Hopian huippuhumoristinen sanailu hivelee riemastuttavalla tavalla hoksottimia samalla, kun nauruhermoja syvähierotaan rivakan ronskilla otteella.

Fiilaten ja fuulaten -esityksessä harmiton pikku moka aiheuttaa farssille tyypilliseen tapaan ei-niin-harmittoman väärinkäsityksen. Yllättävän tilanteen epätoivoinen peittely kietoo päähenkilöt nopeasti valkoisten ja vähän tummempienkin valheiden verkon syövereihin. Kun yksi luulee yhtä yhdestä ja toinen toisesta, kolmas näkee tilanteen suurin piirtein päinvastoin. Pääasiahan kuitenkin on ehdottomasti, että totuuden paljastumista ja siitä johtuvaan kiusalliseen tilanteeseen joutumista pyritään välttämään viimeiseen asti.

Loimaan Yrittäjät Ry tarjoaa jäsenyrityksille perheineen teatteriliput väliaikakahveineen torstaina 11.7.2024 klo 19.00 alkavaan näytökseen. Osallistuminen on siis maksutonta mutta mikäli ilmoittaudut etkä tule paikalle, lähetetään jälkikäteen 20,50€ lasku/henkilö.

Ilmoittautuminen viimeistään 11.6.2024.

Lämpimästi tervetuloa!
Loimaan Yrittäjät Ry:n hallitus

Lisätiedot: pj Turkka Leminen p. 0400 919 560

Ilmoittaudu tästä mukaan