Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

6.7. Ranskalainen Pyjama

Raahe
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Raahen Yrittäjät

eli Älä pukeudu päivälliselle Raahen Teatterissa 6.7.2024

Tänä kesänä Raahen teatterilla ei naurussa säästellä! Tarjolla on varsinainen farssi-illallinen Marc Camolettin Ranskalainen pyjaman merkeissä.

Raahen Yrittäjät kutsuu jäsenistöään perinteiseen etunäytökseen (avec), eli yksi maksaa ja kaksi nauraa. Väliajalla siemaillaan pikkurilli pystyssä ulkoilmapullakahvit ja sovitaan jatkoista.

”Pariisin liepeillä maalaistalossa on keitteillä romanttinen päivällinen, mutta valmistelut lähtevät käsistä jo alkumetreillä. Asiat johtavat toiseen ja taas toiseen sellaista vauhtia, että kohta on sopassa jo kauha poikineen. Illallisvieraat joutuvat tilanteisiin, joihin eivät olisi voineet kuvitellakaan päätyvänsä. Klassisen farssin tavoin näytelmä on täynnä yllättäviä käänteitä, väärinkäsityksiä, hurjaa selviytymistaistelua ja intohimoa, joka tirisee kuin pihvit kiukaalla.”

Lähde: raahenteatteri.fi/esitys/ranskalainen-pyjama/

Huomaa, että jäsenetuhintaisia lippuja on varattavissa rajallinen määrä ja niitä voivat lunastaa yhdistyksen jäsenet. Lipun hinta sisältää itse valitsemasi Avecin pääsyn vieruspaikalle ❤️

Ilmoittaudu tästä mukaan
25 € sis. pääsylippu ja väliaikakahvit kahdelle