Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Kevätretki Loppulan tilalle – tutustumme luonnonvaraisuuteen ja ammennamme energiaa luonnosta

  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Tervetuloa yksinyrittäjien yhteiselle kevätretkelle Sanginjoelle Loppulan tilalle. Voit osallistua tapahtumaan yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti. Osallistumismaksu 30 euroa/hlö maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjelma:

klo 10 Metsänvartijan aamiainen. Sisältää sienipiirakkaa ja salaattia, luomupuuroa, jugurttia kuusenkerkkäsiirapilla, oman pihan omppumehua, kahvia/teetä ja mustikkapiirakkaa. Aamupalan aikana osallistujien esittäytyminen. Kuulemme Naturestin tarinan ja kuinka se liittyy metsänvartijoiden taloon.

Sanginjoen metsien historiakatsaus. Turvallisuusohjeet ja paikan, ohjaajien sekä ohjelman esittely.

klo 11:15 Suunnistuksen ”lyhyt oppimäärä”

Tutustumme pareittain kompassin käyttöön sekä alueen peruskarttaan. Mahdollisesti myös karttasovellukseen tutustuminen. Jos sinulla on oma kompassi, niin ota se mukaasi. Maastossa on muutama rasti, jotka etsimme pareittain.

klo 12:45 Lounas

Sisältää keiton (intialainen linssikeitto creme fraichen kera) tuoreen leivän villiyrttilevitteen kera sekä kahvi/teen ja keksin.

klo 13:30 Tutuimmat villiyrtit tutuiksi (joko maastossa tai tallirakennuksessa). Maistellaan, haistellaan, mietitään käyttömahdollisuuksia.

klo 14:15 Rauhoittava palautumisharjoitus (joko sisätila tai metsä).

klo 15:00 Kahvit + makea piirakka. Loppulaulut eli mitä jäi käteen. Kotimatkalle.

Ilmoittaudu tästä mukaan
30 euroa/hlö
Loppulan tila, Sanginjoentie 1011, Oulu