• Etäkoulutus

Kotitalousvähennyksien ilmoittamisen rajapinnat

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Kotitalousvähennystietojen ilmoittamiseen Verohallinnolle on tulossa kaksi uutta API-rajapintaa.

  • Kotitalousvähennystietojen ilmoittaminen API – yrityksille -rajapinnan kautta työn tehnyt yritys voi ilmoittaa maksettuun työkorvauslaskuun perustuvat kotitalousvähennystiedot työn teettäneen asiakkaan puolesta
  • Kotitalousvähennystietojen ilmoittaminen API – palkanmaksajille -rajapinnan kautta työn teettänyt asiakas voi ilmoittaa työn tekijän palkan maksamisen yhteydessä palkkaan ja palkan sivukuluihin perustuvat kotitalousvähennystiedot

Kotitalousvähennys APIn käyttöönoton tavoitteena on saada asiakkaan kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn tiedot sähköisesti ja reaaliaikaisesti API rajapinnan kautta, jolloin kotitalousvähennystiedot saataisiin nykyistä aikaisemmin ja tiedot olisivat asiakkaan käytössä OmaVerossa jo ennakkoperintävaiheessa.

Tässä webinaarissa opit mitä ovat rajapinnat, mitä hyötyä niistä on ja miten ne saa käyttöön.

Webinaarin kohderyhmänä ovat yritykset, jotka tuottavat asiakkailleen palveluita, joista asiakas voi saada kotitalousvähennyksen, esimerkiksi remontointi- ja perusparannustyötä tarjoavat yritykset ja siivousta, kotitaloustyötä ja hoiva-/hoitotyötä tarjoavat yritykset. Kohderyhmään kuuluvat myös yritysten taloushallintoa hoitavat henkilöt ja ne yritykset, jotka tekevät tuotekehitystä niiden sovellusten ja järjestelmien kanssa, joiden kautta ym. työtä laskutetaan asiakkaalta.

Puhujina webinaarissa ovat Verohallinnon asiantuntijat. Webinaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Verohallinnon yhteistyönä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi