• Etäkoulutus

Kuinka johtaa tunneälykkäästi

Verkossa

Suomen Yrittäjät

Tunneälytaidot vaikuttavat työelämässä kaikkeen tekemiseemme. Eniten tutkimusta on tehty tunneälykkään johtamisen saralla. Tiedämme, että tunneälykkäässä organisaatiossa on vähemmän poissaoloja, parempi työssä jaksaminen, parempi yrityskulttuuri ja isompi myynti. Koulutuksessa pureudumme siihen, miten johdetaan tunneälykkäästi. Tämä sopii erinomaisesti yrittäjille ja esimiehille, mutta myös alaisille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heitä tulisi johtaa.

Koulutuksen sisältöä

  • Aktivointiharjoitus ”Kuinka näyttäydyn muille?”
  • Miksi pitää olla itsetietoinen, jotta voi johtaa muita tehokaasti
  • Tiimin dynamiikka ja tunneälykäs viestintä
  • Organisaatioiden tunnekulttuurin merkitys matkalla menestymiseen
  • Kehonkielen, äänenpainojen ja verbaalisen viestinnän hyödyntäminen tunneälykkäässä johtamisessa

Kouluttajana Helinä Mellanen

Helinä Mellanen on asiantuntija, yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Yrittäjien jäsenille 85 € / hlö, muille 170 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi