Helsingin Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Kuukautiskierrosta boostia yritystoimintaasi

Verkossa, Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät

HYVINVOINTI | Tässä webinaarissa rikotaan kuukautiskiertoon liittyviä tabuja ja uskomuksia. On aika unohtaa vanha kaksijakoinen malli, jossa on kuukautiset ja se aika, kun niitä ei ole. Todellisuudessa kiertomme pitää sisällään useamman vaiheen, jotka tuntemalla voit nostaa yritystoimintasi seuraavalle tasolle.

Tiesitkö, että jos kuukautiskiertoa vertaa vuodenaikoihin, niin meillä naisilla on kerran kuussa kesä? Ajanjakso, jolloin kaikki tuntuu kepeämmältä ja helpommalta. Se on hetki, jolloin sinä voit tehdä suurimman kauppasi, antaa elämäsi puheen yleisölle tai hurmata neuvottelukumppanisi itsevarmuudella.

Kaikki tämä perustuu siihen, että hormonit hyrräävät kehossamme. Eivätkä suinkaan negatiivisessa mielessä, vaikka sanonta usein sisältääkin hienoisen negatiivisen sävyn! Hormonien hyrräys on lahja meille naisille.

Webinaarissa käymme yhdessä läpi kuukautiskierron aikana tapahtuvat hormonivaihtelut ja niiden merkityksen. Tulet ymmärtämään kiertosi eri vaiheet ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi ja yrittäjyydessäsi. Käteen sinulle jää helpot työkalut, joiden avulla pääset alkuun yrittäjyyden optimoinnissa kuukautiskierron mukaan.

Ehkä ensi syksynä alkaa sinun kukoistuksen aikakautesi kuukautiskierron avulla?

Lämpimästi tervetuloa linjoille!


Webinaarin vetävät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaiset, yrittäjät Taru Vainikainen ja Niina Suni.

Taru Vainikainen.

Taru Vainikainen

Taru on Kuunan perustaja ja yrittäjä, Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston HYNY:n hallituksen jäsen. Taru on koulutukseltaan positiivisen psykologian ja valmennuspsykologian maisteri (University of East London) & DI (Aalto Yliopisto).

Niina Suni.

Niina Suni

Niina on Hormonian perustaja ja yrittäjä. Koulutukseltaan Niina on Farmasian tohtori (HY), sertifioitu kiertotietoisuuskouluttaja ja kokonaisvaltaisen lisääntymisterveyden ammattilainen (Justisse College International).

Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkosto HYNY.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
  • Helsinki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tilaisuutta edeltävänä päivänä. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.