Lapin Yrittäjät
Kuva: Lapin materiaalipankki | Jani Ylinampa
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Tapahtuma

Lapin kunta- ja aluekehityspäivät 2023

Rovaniemi
  • Lapin Yrittäjät
  • Rovaniemen Yrittäjät

Lapin kunta- ja aluekehityspäivät järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä, Hotel Santa Clausissa 26.–27.9.2023 teemalla “Tekoäly ja monimuotoisuus Lapin työelämässä”.

Tapahtumassa pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan pohjoisen tulevaisuudesta kunnille ja yrityksille muun muassa osaavan työvoiman, kansainvälisten rekrytointien ja tekoälyn hyödyntämisen näkökulmista. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Lapin liiton ja Lapin Yrittäjien yhteistyössä järjestämät kunta- ja aluekehityspäivät kokoavat vuosittain yli 100 innokasta Lapin kehittäjää.

Yrittäjä, lämpimästi tervetuloa mukaan!

#kuntapäivät #kasvuapohjoisesta #Lappi

Majoitus: Varaathan majoituksesi suoraan www.santashotels.fi.

109,90 EUR / 1 hh standard huone / vrk

142,87 EUR / 2hh standard huone / vrk

Hinta sisältää aamupalan, iltasaunan, langattoman netin ja ALV.

Kiintiökoodi on ALL20230925LL. Peruutusehto: Varauksien kuluton peruutus 3 viikkoa ennen tuloa. Tämän jälkeen 100 % veloitus maksulinkillä. Majoituskiintiö vapautuu 8.8.2023, jonka jälkeen huoneet voi varata yleisen saatavuuden ja hinnan mukaisesti.

Ruokailut:

Tapahtuman aikana on mahdollista ruokailla Hotel Santa Clausin ravintolassa omakustanteisesti. Varaa lounasliput ja illallislippu etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Liput voit lunastaa majoittautumisen yhteydessä Hotel Santa Clausin vastaanotosta.

Lounaslipun hinta on 18€. Lounas sisältää runsaan salaattibuffetin, leivän ja levitteen, pääruokana lihan tai kalan lisukkeineen. Jälkiruuan lisäksi jälkiruokapöydästä löytyy kokonaisia hedelmiä ja leivoksia. Ruokajuomana vesi, kahvi ja tee.

Runsaan buffet-illallisen hinta on 30€.

Lisätietoja:

Matti Pinola, kunta-asiantuntija, matti.pinola@lapinliitto.fi
Virpi Lilja, yhteysjohtaja, vs. virpi.lilja@lapinliitto.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Santa's hotel Santa Claus, Rovaniemi,
  • Rovaniemi