Lapin Yrittäjät
  • Tapahtuma

Lapin Yrittäjien afterwork: Järjestö tutuksi

Verkossa, Rovaniemi
  • Lapin Yrittäjät

Nyt tehdään järjestö tutuksi!

Oletko vasta-alkanut tai jo vähän pidempäänkin toiminut lappilainen yrittäjä? Tervetuloa afterworkiin Rovaniemelle verkostoitumaan ja kuulemaan Lapin Yrittäjien toiminnasta! Ohjelmassa on myös yritysvierailu Lapin Panimoon.

Teemana on järjestön edut ja toiminta. Tule kuulemaan, mitä yrittäjäjärjestö tekee, millaista hyötyä järjestöstä voi olla sinulle ja kollegoillesi ja millaisia jäsenetuja tarjoamme. Myös tapahtuman yhteistyökumppanit Elo ja Fennia esittäytyvät tilaisuudessa.

Tapahtuma järjestetään hybridinä, joten voit osallistua joko paikan päällä tai etänä Teamsin kautta. Tilaisuus järjestetään Rovaniemellä Lapin Panimon kokoustiloissa (Teollisuustie 14 B).

Etkö ole vielä jäsen? Tule tutustumaan meihin ja harkitsemaan liittymistä. Afterworkeille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet – osallistuminen on maksutonta eikä velvoita mihinkään.

Ohjelma
16.00 Ohjelma alkaa
Järjestön toiminnan esittely (toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen)
Yhteistyökumppanit Elo ja Fennia esittäytyvät
17.00 Vapaata seurustelua sekä panimokierros Lapin Panimon tiloissa

Lapin Yrittäjien hybridi-afterworkit kiertävät Lappia vuonna 2024. Tilaisuuksien teemat vaihtelevat, ja niiden tavoitteena on informoida ja verkostoida yrittäjiä. Afterworkit järjestetään iltapäivisin, ja ne ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Osallistuminen ei vaadi Yrittäjien jäsenyyttä. Tapahtumat tuotetaan yhteistyössä Fennian ja Elon kanssa. Löydät tulevat afterworkit Lapin Yrittäjien tapahtumakalenterista.    

Ilmoittaudu tästä mukaan