Vantaan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Liike-energiaa elämään | Seinäkiipeily

  • Vantaan Yrittäjät

Vantaan Yrittäjät ”Liike-energiaa elämään” sponsored by Vantaan Energia

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji, jota voivat harrastaa niin aikuiset kuin lapsetkin. Seinäkiipeilyä harrastetaan yleensä kiipeilyhallissa. Nyt voit kokeilla ohjattua kiipeilyä Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahallissa, Helsingissä. Osoite on Erätie 3. Lähde kokeilemaan!

SAAPUMINEN klo 16.45
Urheilukeskuksen pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja voit saapua suoraan Tapanilan Urheilukeskuksen Mosahalliin, ovi C1. Aulasta löytyy asiakaspalvelupiste, josta saa tarkemmat tiedot mistä mitäkin löytyy ja kuinka lähdetään etenemään kiipeilyseiniä kohti.

VARUSTEET
Varusteiksi mukaan otetaan normaalit sisäliikuntaan sopivat vaatteet, ohuet sukat ja juomapullo. Paikan päältä saadaan lainaksi kiipeilykengät ja -valjaat. Pitkät hiukset kannattaa laittaa kiinni ja korut jättää pukuhuoneeseen.

VAKUUTUKSET
Tapanilan Urheilukeskuksessa on toiminnanvastuuvakuutus, joka kattaa kurssin ohjaukseen, välineisiin ja tiloihin liittyvät toiminnat. Muista vahingoista vastaa osallistuja henkilökohtaisesti tai vapaa-ajan vakuutusturvansa kautta.

Mukaan mahtuu enintään 20 kiipeilijää. Tapahtuma on maksuton.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.6. klo 23.59.

Ilmoittaudu tästä mukaan