liikkeelle digimarkkinoinnissa Sanoma
  • Etäkoulutus

Liikkeelle digimarkkinoinnissa

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Digitaalinen mainonta on tehokas ja nopea keino saada yritykselle uusia asiakkaita. Mutta miten ja mistä lähteä liikkeelle juuri pk-yrittäjän näkökulmasta?

Webinaarissa pureudutaan digimainonnan aloittamiseen. Saat konkreettisia oppeja ja pääset pohtimaan muun muassa mitkä ovat tavoitteesi, miten tai mistä luova toteutus saadaan, mitkä mediat kannattaa ottaa käyttöön ja kuinka budjetti vaikuttaa kokonaisuuteen. Saat myös hyviä vinkkejä siihen, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun päätät ostaa medioita.

Kouluttajana asiakkuusvastaava ja digispesialisti Heidi Kurppa, Sanoma
Heidi Kurppa innostuu ihmisistä ja ongelmanratkaisusta. Heidi heittäytyy, ideoi ja tuo näkökulmia boksin ulkopuolelta. Laulutaidottomana hän teki ja esitti asiakkaalle laulun, joka mursi jään. Jään murtaminen ei kuitenkaan riitä, jos tuloksia ei näy. Mainonnan mittaaminen on vähintään yhtä tärkeää kuin ideat ja toteutus. Kun kaikki palaset ovat kohdallaan, syntyy timantteja!

Webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median yhteistyönä ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi