Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

Liikuntapäivät – BeActive-viikko 23.9.-30.9. – liikutaan yhdessä!

  • Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät yhdessä Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten kanssa kannustaa liikkumaan – haastamme kaikki yritykset mukaan!

Vaikuttavaa Liikettä – Parempaa Terveyttä 23.9.-30.9.2023 BeActive-viikon www.liikuntapäivät.com tavoitteena on innostaa liikkumaan. Tule tutustumaan kunto- ja terveysliikuntakeskusten tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva tapa liikkua. Kampanjassa mukana olevat toimipisteet tarjoavat palveluitaan ympäri Suomea maksuttomasti tai edullisella hinnalla kampanjaviikon aikana. Toimipistekohtaiset tiedot löydät täältä. Sivut päivittyvät koko ajan, joten käy kurkkaamassa, löytyykö läheltäsi mukana oleva yritys. Olemme myös osa European Week of Sport -tapahtumaa tunnuksella #BeActive sekä yhdessä 24 eurooppalaisen toimialajärjestön kanssa kannustamme liikkumaan. Viesti viikosta eteenpäin – helpoiten se onnistuu lisäämällä kannustava viesti jäsenistölle ja sivulinkit.

Näin liikunta vaikuttaa – lue tutkittua tietoa: https://ukkinstituutti.fi/liikkuminen/liikkumisen-vaikutukset/

“Vaikuttavaa Liikettä – Parempaa Terveyttä”. Liikkuminen on tärkeä osa kansanterveyttä ja kansantaloutta.  Fyysinen aktiivisuus, ravinto, uni ja mielenterveys ovat hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita. Kansansairauksien ehkäisemisen ohella toimintakyvyn ylläpitämiseksi liikkumisella on selkeää tutkittua vaikuttavuutta. Yhteiskunta tarvitsee vaikuttavaa liikettä, alan yrityksiä ja liikkujia.

Vaikuttavaa Liikettä – Parempaa terveyttä hybridiseminaari tulossa marraskuussa
Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry järjestää myös terveyden edistämiseen liittyvän hybridiseminaarin marraskuussa – tiedot päivittyvät https://www.liikuntapaivat.com/seminaari

Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

SKY ry/toiminnanjohtaja Riitta Hämäläinen-Bister, riitta@sky-ry.fi, 040 515 4449