• Tapahtuma

Lokakuun kuukausitapaaminen Huutokonttorissa

Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki

Lounais-Helsingin Yrittäjät järjestää jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17-19 vapaamuotoisen ja omakustanteisen verkostoitumistilaisuuden. Syyskuun verkostoitumistilaisuus on torstaina 6.10. klo 17-19. 

Paikkana on Jätkäsaaren ja Ruoholahden taitekohdassa, aivan Clarion Hotellin ja Supercell:in puisen pääkonttorin vieressä oleva, historian havinaa uhkuva Huutokonttori Kanttiini , Tyynenmerenkatu 1, Helsinki 

Meille on varattu kantapöytä (pääovista sisään tullessa heti oikealla). Voit tulla paikalle silloin kun sinulle sopii ja halutessasi voit viihtyä saa pidempäänkin. 

Verkostoitumistilaisuudessa on läsnä aina joku Helsingin Yrittäjien Lounais-Helsingin paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenistä, ja puheenaiheet muotoutuvat paikalla olijoiden toiveiden mukaisesti. 

Meiltä on monesti pyydetty tilaisuutta, missä voi vain tavata muita yrittäjiä ja keskustella lasin tai vaikka kahvikupin äärellä, ilman varsinaista pönötys-ohjelmaa. Tämä on nyt juuri sitä. Tule mukaan, olet lämpimästi tervetullut. 

Nämä Huutokonttorissa pidettävät verkostoitumistilaisuudet ovat ensisijaisesti tarkoitettu Lounais-Helsingin yrittäjien jäsenille, mutta toki kaikki muutkin ovat tervetulleita. Lounais-Helsingin yrittäjien alueeseen kuuluu Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Hietalahti, osa Etu-Töölöstä, Lehtisaari ja Kuusisaari eli postinumeroalueet 00180, 00200-00220, 00250 ja 00340.

Ilmoittaudu tästä mukaan