Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Lounas

Lounastilaisuus ”Yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvan anatomia”

  • Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Mustasaaren Yrittäjät - Korsholms Företagare rf
  • Vaasan Yrittäjät - Vasa Företagare rf
  • Vähänkyrön Yrittäjät

Sekä yksinyrittäjä että työllistävä yrittäjä huolehtivat itse eläketurvastaan. YEL-vakuutus on yksinyrittäjän ja työllistävän yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta. YEL-järjestelmään tuli muutoksia vuoden alusta. Sosiaalisessa mediassa ja lehdissä käydään edelleen vilkasta keskustelua lakimuutoksen sisällöstä.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Yrittäjäkassa ja Elo järjestävät torstaina 11.5. lounastilaisuuden Hotel Valloniassa, jossa pureudutaan yrittäjän eläketurvaan pohjamutia myöten. Minkä verran YEL-vakuutusta kannattaa maksaa? Kannattaako enemmin sijoittaa raha vapaaehtoisiin vakuutuksiin ja rahastoihin? Voiko yrittäjä sairastaa? Minkälainen toimeentulon turva yrittäjällä on, kun elämä yllättää?

Ohjelma:

Matti Bergström, Elo
YEL-vakuutuksen perusteet sekä yksinyrittäjän ja työllistävän yrittäjän eläketurvaa. YEL-vakuutukseen muutosten vaikutukset.

Pekka Salokoski ja Joakim Horsma, Yrittäjäkassa
Yrittäjän toimeentulon varmistaminen yritystoiminnan päättymisen varalta.

Ohjelman jälkeen osallistujille tarjotaan maittava lounas noin klo 12. Tule paikan päälle kysymään, keskustelemaan ja verkostoitumaan. Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille ja se on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Keskustie 3, 65610 Sepänkylä, Mustasaari