Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

Teatteriin ja sassiin!

Raahe
  • Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Raahen Yrittäjät

Raahen Teatterin kesärotuktiona on kerrasaa ihana Myrskyluovon Maija. Raahen Yrittäjät on hankkinu pinon haluttuja pilettejä heinäkuun yheksännen päivän esitykseen ja ja jakkaa ne jäsenistölle puoli-ilman. Ihan tosi on! Yks maksaa, kaks vahtaa!

Yhen pääsylipun normaalitaksalla (25 €) saat Raahen Yrittäjien jäsenenä KAKS lippua ja väliajalla tarijuamme nisukahavet. Ilmoittauvu ja saat ohojeet lippuparin lunastamiseksi.

”Anni Blomqvistin rakastettu tarina kalastajan vaimosta meren ja elämän myrskyissä. Suuri klassikko, jossa ihminen ja armoton luonto ottavat mittaa toisistaan, mies ja nainen voittavat yhdessä vaikeuden toisensa perään, kunnes kohtalo sanoo sen viimeisen, painavimman sanansa.
Nuoren Maijan roolissa loistaa raahelaislähtöinen muusikko Maria Vinberg. Näytelmän ohjaa Oulun, Rovaniemen, Joensuun ja Rauman kaupunginteattereita johtanut Ahti Ahonen. Lavastuksesta vastaa Kuopion kaupunginteatterissa pitkään työskennellyt lavastaja Juhani Parviainen ja koreografina toimii Oulun vapaalta kentältä tanssitaiteilija Elina Tähtelä.
Näytelmän iloissa ja suruissa soi Matti Puurtisen säveltämä musiikki, jonka on sovittanut teatterillemme Juha Antikainen.”

Lähde: raahenteatteri.fi/portfolio/myrskyluodon-maija/

Huomaappa sitte, että lippuja on varattavisa rajallinen määrä ja niitä saavat lunastaa vaan ja ainuastaan yhistyksen jäsenet. Rouvan, ukkokullan tai naapurin saapi ottaa völijyyn.

Ilmoittaudu tästä mukaan