Suomen Yrittäjät
Nainen tietokoneella
 • Etäkoulutus

Mainosta Facebookissa ja Instagramissa

Verkossa
 • Suomen Yrittäjät

Koulutuksessa käydään läpi Facebook- ja Instagram -mainonnan perusteet ja opetellaan toteuttamaan mainontaa Mainosten hallinta -työkalua hyödyntäen. Opit myös tekemään kanavaystävällistä ja käyttäjäkuntaa puhuttelevaa mainontaa. Lisäksi saat asiantuntijan vinkkejä siihen, kuinka saat mainoseuroistasi mahdollisimman paljon irti.

Koulutuksen sisältöä

 • Mainonnan perusteet
  • Millainen mainonta toimii missäkin kanavassa
  • Miten algoritmi toimii
  • Miten voin kohdentaa
  • Mitä mainonta maksaa
 • Mainosten hallinta -työkalun rakenne ja kuinka rakennan mainoksen
 • Tulosten seuranta ja tekemisestä oppiminen

Koulutus on suunnattu yksinyrittäjille ja työllistäville yrittäjille sekä yritysten työntekijöille, jotka haluavat oppia toteuttamaan Facebook- ja Instagram -mainontaa hieman kehittyneemmin ja jotka eivät vielä hallitse Mainosten hallinta -työkalun käyttöä. Jos sinulla ei ole Mainosten hallinta -työkalua vielä käytössäsi, täältä löydät ohjeet, jolla saat sen käyttöön. Kanavien luonteesta johtuen koulutuksessa keskitytään kuluttajamainontaan.

Kouluttaja Emilia Liukko, Digital Marketing Strategist, LM Someco Oy
Emilia on erityisesti maksetun sosiaalisen median asiantuntija, jolla on yli kahdeksan vuoden kokemus niin asiakkaan kuin toimiston puolelta. Emilia on toteuttanut paljon myös sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin projekteja, ja lisäksi hänen työpöydälleen kuuluvat niin strategiset linjaukset, mediasuunnitelmat, koulutus ja kehitystyö.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi