© Anna Koho
  • Koulutukset ja seminaarit

Matkailun kehittämistyöpaja

Verkossa
  • Kirkkonummen Yrittäjät

Meno-paluu uudelle maalle

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Kirkkonummen elämykset ja salaiset aarteet | Kulttuurimaisema inspiraationlähteenä

Mitä Kirkkonummi on vieraileville ja asuville? Tule pohtimaan ja löytämään yhdessä millaisia ainutlaatuisia ilmiöitä ja tuntemattomampia helmiä Kirkkonummi tarjoaa siellä vieraileville ja asuville.

Ensimmäinen kehittämistyöpaja järjestettiin 26.10. Fyyrissä, nyt työ jatkuu – voit tulla mukaan myös ihan ensimmäistä kertaa!

Aika: Torstai 27.1.2022 klo 17-19
Paikka: Howspace-verkkotyöskentelytila, linkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Työpajan tarkoituksena on koota kirkkonummelaisten toimijoiden ajatuksia matkailun kehittämiseksi Kirkkonummella. Tuloksena syntyy kiteytys alueen paikallisväristä ja voimavaroista. Tuloksen pohjalta Meno-paluu uudelle maalle -hanke jatkaa kirkkonummelaisten toimijoiden kanssa matkakonseptin kehitystyötä. Siis kenelle, kenen kanssa ja mitä elämyksiä Kirkkonummen alueen toimijat haluavat tarjota.

Ilmoittaudu viimeistään pe 21.1.2022 mennessä https://forms.office.com/r/CjH9XbkvRj

Lämpimästi tervetuloa!

Työpajaan teidät kutsuvat mukaan Meno-paluu uudelle maalle -hanke, Interkontti ry ja Kirkkonummen kunta.

Meno-paluu uudelle maalle -hanke on Interkontti ry:n vetämä hanke, jossa on mukana kuusi kuntaa (Kirkkonummi, Lohja, Hanko, Nurmijärvi, Vihti, Sipoo). Hankkeen tavoitteena on vauhdittaa kulttuuri- ja taidealojen elpymistä, kehittää innovatiivisia ja kulttuurilähtöisiä matkaelämyksiä sekä synnyttää työtä ja liiketoimintaa lisääviä matkapaketteja.