Kuopion Yrittäjät
  • Tapahtuma
  • Valmennus

Mieliteko-valmennus 2 – Kuka minä olen?

Kuopio
  • Kuopion Yrittäjät

Mieliteko-valmennus järjestää yrittäjille yhteistyössä Kuopion Yrittäjien kanssa vuoden 2024 aikana seitsemän kerran hyvinvointivalmennuskokonaisuuden, jonka tavoitteena on pysähtyä pohtimaan, millaisilla konsteilla työn ja yrittäjän arjen keskellä jaksaisi paremmin.

Valmennusprosessin aikana teemme matkaa yhdessä, mutta ennen kaikkea jokainen osallistuja tarkastelee omia toimintatapojaan erilaisissa työ- ja siviilielämän tilanteissa. Jokainen valmennuskerta kestää 1,5 tuntia ja koostuu niin itsenäisistä tehtävistä, kuin yhteistyöstä ja keskustelusta toisten ryhmäläisten kanssa. Samalla tarjoutuu oivallinen mahdollisuus verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

Helmikuun 20. päivän tapaaminen on kerroista toinen, jossa aiheena: Sinulla on monia tehtäviä ja niiden mukana tuomia rooleja elämässäsi. Tänään astumme peilin eteen ja koetamme katsoa pintaa syvemmälle. Kuka peilistä katsoo? Mitkä rooleistasi tuntuvat aidosti omilta ja missä niistä häilyy ulkoapäin annetun leiman tuntu? Miten oma identiteetti näyttäytyy työssä ja vapaa-ajalla? Kuka löytyy näiden roolien takaa ja ovatko roolit sopusoinnussa keskenään?

Seuraavien valmennusten ajankohdat: 19.3., 23.4., 21.5., 11.6. ja 20.8.

Tilaisuus on maksuton, mutta tarjoilujen järjestämiseksi ilmoittauduthan mukaan.

Valmennus järjestetään Kulttuuriareena 44:llä (Kauppakatu 44).

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kulttuuriareena 44, Kauppakatu 44,
  • Kuopio