Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Miksi aluevaalit ovat tärkeät vaalit yrittäjille?

Verkossa
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Torstaina 13.1. klo 19-21 Livestriiminä Microsoft Teamsin kautta

Ketä sinä aiot äänestää? Suomen Yrittäjien aluevaaliohjelma Parempi hoito kiteyttää tärkeimmät tavoitteemme.

  • Hyvät palvelut eivät synny ilman yrityksiä. Valtuustoihin tarvitaan yrittäjyyden ja yrittäjien näkemystä sekä kumppanuuden vahvistamista yritysten, julkisen sektorin ja järjestöjen välillä.
  • Hyvinvointipalveluihin käytetään lähes puolet verotuloista (21 mrd. euroa). Yrittäjillä on tarjota valmisteluun ja päätöksentekoon liiketoiminta- ja talousosaamista.

Toivomme, että hoitojonot puretaan sitä kautta, että ihmiset pääsevät itse valitsemaan parhaat palvelut useista eri palveluntuottajista. Toivomme, että pieniäkin palveluyrityksiä arvostetaan antamalla ihmisille palvelusetelit, jotka sisältävät valinnanvapauden. Ennen kaikkea toivomme tasavertaisuutta ja reilua kilpailua. Kaikkia soten parissa työskenteleviä tarvitaan, niin julkista sektoria, yrityksiä kuin järjestöjäkin.

Nyt haluaisimme kuulla ja keskustella siitä, mitä mm. sotealan ammattilaiset yrittäjinä ajattelevat tulevista hyvinvointialueista.

  • Kuinka pk-yritykset tulisi huomioida tulevalla Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella?
  • Mitä mahdollisuuksia uudet alueet antavat yrityksille?
  • Mitä ratkottavia huolia uudistukseen liittyy?

Näitä asioita käsittelemme tapahtumassamme Miksi aluevaalit ovat tärkeät vaalit yrittäjille.

Tilaisuudessa puheenvuoron pitää Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskari sekä Pohjois-Karjalan Yrittäjien soteryhmän puheenjohtaja Hannu UrjanheimoLisäksi mukana jäsenyrittäjäehdokkaita.

Huom! Voit esittää etukäteen toiveita käsiteltävistä aiheista tai kysymyksiä tapahtuman puhujille tämän ilmoittautumisesi yhteydessä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, ilmoittaudu tämän linkin kautta tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi, p. 050 448 8468. Striimiin voi ilmoittautua sen alkuun saakka.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä mukaan