Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Mistä rahaa liiketoiminnan kehittämiseen?

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

Tilanteet yrityksessä muuttuvat, mutta mistä lähteä liikkeelle, kun rahoitusta tarvitaan arjen pyörittämiseen, uuteen investointiin tai myynnin kasvattamiseen? Kuka rahaa myöntää, millaiselle yritykselle ja mitkä ovat tyypillisiä vaatimuksia? Mikä on vastuullinen ja kestävä tapa hyödyntää ulkopuolista rahoitusta?

Koulutus on tarkoitettu yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneille pk-yrittäjille. Koulutuksesta saat tiiviin tietopaketin ja käytännön vinkkejä yleisimmistä pk-yrittäjän käytössä olevista rahoitusvaihtoehdoista.

Kouluttajana perustajaosakas Tytti Saarinen, Tvenda Oy
Tytti Saarisella on pitkä kokemus erilaisista tarkastustehtävistä, ulottuen konkurssi- ja saneeraustarkastuksista sisäiseen tarkastukseen ja väärinkäytöstutkintoihin. Tytti on koulutukseltaan juristi ja kauppatieteen maisteri. Tytti on toiminut kouluttajana pitkään, ja pyrkii koulutuksissaan käytännönläheiseen lähestymiseen ja konkretiaan, sekä asioiden avaamiseen käytännön esimerkkien kautta.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille. Se toteutetaan Suomen Yrittäjien ja Yrittäjän Talousapu -palvelun yhteistyönä.

Yrittäjän talousapu -palvelu tarjoaa yrittäjille luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa talousvaikeuksissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Numerosta 0295 024 880 tavoitat yrityksen talouden asiantuntijan ja saat konkreettisia ohjeita, mitä tehdä seuraavaksi. Tutustu palveluun www.yrittäjäntalousapu.fi ja ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi