Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Mitä kummaa Usvassa?

Kontiolahti
  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Kontiolahden Yrittäjät

Tervetuloa kontiolahtelaisten yrittäjien yhteiseen, asiapainoitteiseen verkostoitumis- ja hauskanpitoiltaan!

Aika: Torstaina 25.4.2024 klo 17.00-20.00
Paikka:
USVA-talo, Oikopolku 12, 80770 Kontiolahti
USVA-talo on Field Studies Oy:n rakentama kokonaisuus ja suomalaisen suunnittelun ja modernin puurakentamisen helmi Itä-Suomessa.

Ilmoittaudu tästä!

Mitä kummaa Usvassa? -iltatapahtumassa kuulet Ulla-Maaria Koivulan uraauurtavista suunnitelmista rakentaa arkkitehtuuria keskelle Kontiolahden metsää. Asianajotoimisto Kontturi kertoo, kuinka laitat edunvalvontavaltuutukset kerralla kuntoon. Tutustut myös yrittäjäyhteisön sekä OP Pohjois-Karjalan tuomiin palveluihin, etuihin ja mahdollisuuksiin!

Tule siis tutustumaan muihin mielenkiintoisiin yrittäjäpersooniin, aina ajankohtaisiin asioihin sekä järjestön tuomiin mahdollisuuksiin herkullisen iltapalan yhteydessä! Huomaathan, että sinun ei tarvitse olla jäsen tullaksesi mukaan illanviettoon.

Ohjelmassa luvassa:

  • Klo 17.00: Tervetuloa – toimitusjohtaja Merja Blomberg, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry ja puheenjohtaja Annamari Kärki, Kontiolahden Yrittäjät
  • Prototyyppikylä, miksi rakentaa keskelle metsää? –  yrittäjä Ulla-Maaria Koivula, Field Studies Oy 
  • Edunvalvontavaltuutus kuntoon – Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy antaa yrittäjille elintärkeän vinkin. Kun yrittäjä sairastuu, niin yrityksestä täytyy löytyä henkilö, joka pystyy yritystoimintaa jatkamaan ja tekemään yritystä koskevat kriittiset päätökset, silloin kun yrittäjä ei siihen pysty. Tätä varten pitää tehdä edunvalvontavaltuutus. Aiheesta kertoo asianajaja Tatu Hirvonen.
  • OP Pohjois-Karjalan palvelut yrittäjille
  • Tutustuminen paikalla oleviin yrittäjiin
  • Klo 18.30: Rento ja vapaamuotoinen iltapala, ruoka-aineallergiat huomioidaan

Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tapahtuma on maksuton, mutta tarjoilun järjestämistä varten ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.4.2024. Lisätiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat: joonas.hiltunen(at)yrittajat.fi, p. 050 448 8468.

Tilaisuudessa mukana OP Pohjois-Karjala, Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy, Field Studies Oy, Kontiolahden Yrittäjät ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry.

Ilmoittaudu tästä mukaan