Mies puhuu puhelimeen
  • Etäkoulutus

Miten tehdä kauppaa puhelimessa?

Verkossa
  • Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa Helsingin Yrittäjien Nuorten Yrittäjien Miten tehdä kauppaa puhelimessa -webinaariin!

Puhelin on yksi parhaimmista kanavista tavoittaa uusia asiakkaita, kun sen tekee oikein. Tämä on yksi syy sille, miksi jopa 80 % pörssiyhtiöistä käyttää puhelinta ensisijaisena uusasiakashankinnan kanavana. Usealle yrittäjälle kuitenkin soittaminen ja myyminen tuntuvat todella epämukavilta. Sitä se on, jos sitä ei tee oikein.

Jotta voit yrittäjänä pärjätä paremmin ja tienata enemmän, täytyy sinun hallita puhelin kanavana. Miten siis pääset luurikammosta eroon ja alat tekemään tulosta tosissaan puhelimitse?

Koulutus antaa sinulle työkaluja puhelinmyyntiin:

  • Tee enemmän kauppaa/buukkauksia
  • Pääse eroon luurikammosta
  • Rakenna itsellesi toimiva myyntirunko

Maksuton koulutus on suunnattu kenelle tahansa yrittäjälle ja yrittäjyydestä kiinnostuneelle, joka haluaa kehittää omaan puhelintyöskentelyään.


Kouluttaja: Noah Broms, markkinointialan yrittäjä

Kouluttaja: Noah Broms, markkinointialan yrittäjä

”Olen kouluttanut urani aikana satoja myyjiä erilaisiin puhelimessa tehtävän myynnin positioihin ja tällä hetkellä työllistän noin 70 myynnin ammattilaista yrityksessäni. Tiedän, miten tulosta tehdään puhelimessa ja miten voit myös yrittäjänä välttää pahimmat sudenkuopat puhelintyössä.”

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen päivää ennen tilaisuutta. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.